En liten del av paradiset






åh hej å hå.

lalala.. Vad har hänt idag? Har diskat, dammsugit, hängt in tvätt, bäddat rent i sängen, skurat toaletten, hämtat pass, hämtat ut bikini, ätit äcklig pizza på American Take Away i Gävle, handlat hundmat och nytt halsband åt Tyson.



Bjuder på nån ny liten bild.










Ibland så kan jag !

Blogga alltså. Jag orkar inte blogga så ofta för jag orkar inte sitta vid datorn för jag får så himla ont i ryggen bara av att kolla på datorn, men nu ska jag göra ett försök.


Tyson Lee ligger och sover bredvid mig här i soffan (fyfy), vi kollar på So you think you can dance och pappa Rikard är i hedesunda på Lasse Stefanz :) Mamma jag stannade hemma idag, bara för att jag tyckte att jag skulle det :)


Jaaa inatt nångång (troligtvis) fick man rutan inslagen på förardörren också, kul liv. Jag, Rikard & Tyson var på stan och skulle precis gå in på Arken Zoo efter en god lunch på Österns Pärla när våran granne smsade och frågade om vi fått rutan inslagen, jahaaa.. Var bara att typ halvspringa hem och kolla på bilen, och jajjamensan det hade vi. Jättefint, tack så mycket!! Uppskattas på våran nya fin bil. Aja det löser sig.. Hoppas man får reda på vem det var en vacker dag.

Om 10 dagar åker vi till Bulgarien. Wooohooo :) Beställde 2 bikinisar igår från bubbleroom.se. En vecka blir vi borta.
24/7 - 31/7







puss heeeeej  :)




RSS 2.0