Hoppsan!

Jag är skitdålig på att blogga, jag vet. Jag kommer troligtvis alltid vara det. Jag orkar bara inte sitta och tokblogga varje dag. vissa perioder är det skoj men andra inte.

Jag har varit konstant full i .. ja .. vad blir det .. julafton - juldagen - annandagen - lördagen. 4 dagar alltså :P
Kan mycket väl bli en femte dag idag.


Jag bjuder på en låt iaf !


Waterloo

Nu har man ätit lite mat, mmm gott.. Tittat på Mamma Mia för hundrade gången, enda filmen jag vill se precis hela tiden när jag inte har något bättre för mig.. Ja nu har man som sagt käkat iaf, och städat undan en massa.. Tänt massa fina sköna ljus och dricker ett underbart kallt glas vin såhär efter en händelserik dag.



Mumsigt..





Mina nya älsklingar... Små vinglas :)

Tisdag 08.12.23

Jag skrev värsta bajslånga inlägget och sen försvann det och det gör mig pissed..
Så nu drar jag allt bara lite kort..

Idag - Jobbat på Village några timmar
Imorgon - Julafton hos mamma
Juldagen - Julafton hos syrran + fet utgång på Lobby
Annandagen osv - Inget bestämt, finns utrymme för spontanitet men får se hur huvudet mår först.

Josephine - Världens bästa gulligaste människa som lånat mig en jättefin klänning. Tack hönan.



Nu ska ni få ett VILLAGE COLLAGE .. Det är alltså saker från Village som jag har hemma hos MIG. Jag har säkert glömt en del.. men jaja.. Ha så kul ! Bilderna är inte dom snyggaste för jag orkade inte engagera mig sådär sjukt mycket.. Sakerna är mycket snyggare i verkligheten så.. :)


Blomma + vas


Blomma + vas


Lilla kissemissen


Steghylla


Fotoramar + ljushållare


Tepåsar


Vit skål


Tavla


Prins & Prinsessa


Ljuslykta


Ljuslyktor med Prinsen & Prinsessan i bakrunden.


Ljusträd


Kruka + ljushållare


Kuddar



Tavlor (Sjukt sne och konstig bild)


Bokstöd


Bildram


Tavla ( Sjukt sne bild igen )


Stor ljuslykta + 2 muggar som det står KAFFE på


Tavlor



Dålig bild men.. Svart "flask"vas + blomma och 2 st ljusstakar med ljus och pärlmanchetter.


Konservkruka + blomma.


Vin-set (öppnare, kork, pip osv.)


Klocka


2 böcker.


Servetthållare (Kameran kan tydligen hitta fläckar som inte syns annars, nu åker skurhinken fram!!)


Frökenmuggar


Klotlampa


Duschdraperi


Tisdag 08.12.23

Wuhu.. Nu har jag varit vaken i ungefär 2½ timme.. Jag är så sjukt seg och trött så det är helt ofattbart. Måste börja träna igen snart för min rygg håller på att pajja igen helt och nacken också. Kan knappt röra mig vilket resulterar i att jag inte gör det heller och då blir det ännu värre.. Nej, efter jul och nyår ska jag börja träna igen.

Hittils idag har jag tagit en väldig väldigt skön och behövlig dusch, myys.. Städat av en massa har jag gjort och tagit itu med disken. Skönt det för runt 16 ska jag åka in till Village och jobba där några timmar, skönt att komma hem ikväll och allting är rent och fint.

Jag trivs grymt bra i min lägenhet, synd bara att man inte är miljonär så man kan köpa 40 olika möbler man vill ha på en gång.. Man är ju lite kort på grejer när man delat upp ett helt hem i 2.

Mamma köpte en stekpanna åt mig igår iallafall :D Haha. WEE!! Jag kan steka saker ;) Och så köpte hon 6st små vinglas som jag velat ha ett tag nu (dom är det sötaste som finns).. 2 snapsglas och 1 durkslag fick jag också. Och just ja, en stekspade också! Haha :D Det var typ mina julklappar då ;) TACK MAMMA. I love yooou..

Nej nu ska jag väl ta och fortsätta, laga lite mat och så kanske.. Antar att det kommer vara ganska rejäl kaos på jobbet mellan 16-19 (tiden jag ska jobba) idag eftersom det är löning och sista dagen före julafton.. iik iik..


Todilooo!! :)

Måndag 08.12.22

Måndag.. Helgen är över. Har inte gjort något alls i helgen, bara tagit det lugnt.

Imorse runt 10.00 kom mamma och hämtade mig, vi åkte till Toys R us och köpte julklapp åt mitt lilla hjärta. Sen gjorde vi massa annat, hm ja vad gjorde vi ? Vi åkte till Ånyo och kollade om dom kanske hade nån billig dammsugare åt mig (min jävel fick ju för sig att brinna upp) men icke det hade dom inte.. Tog en sväng på dollar, eller en ganska lång sväng. Var där en bra stund :) Haha. Sen blev det lite Coop och sånt. Var på systemet och handlade till juldagen också.. Var in på Ica en sväng. Sen har jag varit hos mamma en stund på dagen och kollat på tv (jag saknar att ha tv).

Nu är jag hemma.. och gör inte så mycket.


Dagens lyx: Komma hem med blöta byxslut och kunna hoppa ur dom och bara kasta in i torktumlaren sen TORRT.
Dagens wow: Ett jätte sött rådjur sprang över motorvägen en bit framför våran bil idag när vi åkte från valbo idag, som tur var så var det inte så mycket bilar som åkte där just då så jag skrek i bilen "SPRING BAMBI SPRING" hahaha och han sprang som en tok över och ner i diket mellan vägarna ( så halkade han lite ner i diket :( ) men så tog han sig över iallafall och shit vilken lättnad det var.. Att få se honom bli påkörd vore inte direkt bästa avslutet på året.. Var typ i extas hur länge som helst efter det.. Han var så fiiin tokiga tokiga lilla Bambi och jag är så glad att han klarade sig över :)




Did you hear the news ? - The Devil is back in town.

Söndag 08.12.21

Okej Amelie påstår att trots att hennes blogg är dagsfärsk så har hon FLER läsare än mig. Hur tarvligt är inte det ? KOM IGEN NU PEOPLE. Om ni läser lite mer hos mig så vi bräcker Amelie så lovar jag att jag ska börja blogga mer ;)


I torsdags var jag full like a kastrull nere på 8ball. Fredags kom Mr X hit. Igår uträttade jag lite shit och lekte med lillstumpan ett tag sen gjorde jag ingenting förutom spelade poker på facebook. Idag har jag jobbat till 16.00..

Just nu är jag trött, och börjar bli lite hungrig igen för jag är alltid hungrig.


Hohohihiohohi va rolig jag är. vem fan vill läsa min blogg ? :P


KOLLA VAD JAG HITTADE I MIN OSTKROKSPÅSE IGÅR:
Jag låg liksom och kollade på "Sisterhood of the traveling pants 2" och mölade ostkrokar och livet var så jävla bra tills jag stoppar ner handen i påsen och får upp DET HÄR. Jag får fortfarande kvälvningar bara av att tänka på det..
Jag vet inte vad det är, bryr mig inte heller, ser då fan ut som spyor iallafall.. FRÄSCHT GÖRAN!



Onsdag 08.12.17

Idag vaknade jag, sen kom morsan hit och jag drog ihop lite tvätt & följde med henne hem och tvättade lite. Käkade lite mat. Tittat på TV !! (åååh vad jag saknar att ha tv..) Jag måste ju ha en jävla boxer för att kunna se på tv här.. Och Telias hemsida bråkar med mig, jefla jefla horor.. Jaja.

Var och handlade på coop, råkade ramla in på Jysk.. Köpte 2 vita filtar till soffan, 100pack värmeljus & ett svart blockljus.
Hamnade på systembolaget, köpte 1 flaska California White och en liter Husets Vita.

yessir..

Jag är en av alla dom som håller käft och går förbi i mataffären, om jag kan.. Jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar. Jag är en av alla dom som kan gå vilse, när som helst, om jag behagar se tiden an. Jag är en av alla dom som skrivit ner sin hemlighet för många gånger. Minst hundra gånger om. Jag är en av alla dom som drabbas, då och då, av nåt jag vill förklara. Jag är en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom.

Men ibland så är jag fast. Kan Du känna likadant? Att allt man gör är bara plast och faktiskt föga intressant. Och ibland är allting kaos, och jag blir mörkrädd mitt på dan. Ibland behöver jag en paus och är du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan. Jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden. Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden. Vad gör man då? Jag är en av alla dom som ser nåt svårt i dessa jämngrå vinterdagar.
Är du en av alla dom som vill försvinna, när det känns som mörkret klagar, så är vi två.

Jag är en av alla dom som tagit lycka, i sinom tid, för givet, sen jag var barn. Jag är en av alla dom som varit barn, men sen glömt bort den färdigheten. Jag är en av alla dom som skyller sina sorger på den här planeten, och den här stan...

Vi borde inte sitta här och dricka öl varenda kväll.  Vi borde göra nånting bra, men det är ingen som har lust. Vi borde inte sitta här och glo på TV varje natt. Man blir ju knäpp. Vi borde dra. Men det är ingen som har lust. Vi var naiva, glada barn, tills vuxenlivet hann ifatt. Nu är vi barnen av idag, och dessa barn har ingen lust.

För det är ångest, tvång och höstsäsong, och ekonomisk undergång. Varje hinder är så tåligt och robust; så det är ingen som har lust. Man kan också acceptera lite slött att man är pank, och sen helt sonika ge upp. Men det är ingen som har lust.

Det är pina, pest och skit härnäst. Djävulen har firmafest. En hela ångest utspädd i vår must; så det är ingen som har lust. Det ljusnar över stan igen. Över krogen, över ångesten. Låtom oss fröjdas i ungdomens vår Nej, det är ingen som har lust.

Stor eller liten? Trasig eller hel? Blev du stärkt av allt eller sårad och öm? Vad blir rätt och vad blir fel? När släpper man en dröm?


Tisdag 08.12.16

Såå till slut bestämde jag mig för att försöka skriva lite i bloggen iallafall.. Det går ju så jävla segt när man inte skrivit på ett tag, så kommer inte direkt bli något speciellt här just nu, men kanske någon annan dag.

Har världens trökigaste liv just nu, i veckorna iallafall. Idag har jag sett 3 filmer, och inte så mycket mer än så. Gick till Mias å tog hem en pizza.. såå gott. Annars har jag bara legat och slappat idag.

Sökte jobb på 9 ställen igår, yäh! Börjar bli koko av att bara gå runt här..


Jag trivs bra i min nya lägenhet, den är söt och fin och underbar.. yes.. Vi ska bara skrapa ihop lite pengar och rusta lite så som vi vill ha det.

Inte långt kvar till julafton, inte långt kvar till juldagen.. Jag & Veronica ska ut och ÖSA på Lobby på Juldagen.. Köpte biljetter i förra veckan.

Beställde ett nytt kontantkort idag också, dax att byta telefonnummer igen. yäss..


jaja whatever.. jag behöver bada eller nått. Godnatt förfan.

Mer bilder på lägenheten.




















Nya lyan.

Jag är dåligt på att skriva blogg jag veeeet.. Idag har jag flyttat sista grejerna till min nya lägenhet, och idag har jag typ 'flyttat in' eller vad man ska säga.. Jag kallar det "ta hit dator & tv".. Då har man flyttat in.

Tänkte bjuda på lite före och efter bilder såhär efter första dagen, jag skaaa sätta upp gardiner men har inte hunnit än :P
Mycket mer som ska donas och grejas, eftersom jag inte har några hyllor på väggarna än så står det tammefan saker överallt.. Jaja :) Det kommer. ciaao!


Bilder från när jag kom hit idag:














Bilder jag tagit nu ikväll:


















Balkongutsikten.

RSS 2.0