"Du är skitfull"

Dom sa så på Beck, spännande va..

Tänkte försöka skriva några rader såhär på kvällskvisten, även fast det är ASDRYGT när i:et är så segt att trycka ner, får halvt misshandla tangenten.


Vad gjorde vi i fredags då? Måste fundera.. ööhm.. Midsommar. Jooo vi var hemma hos Engblom, en annan blev klapprak som en skjuten häst som vanligt.. Pizza & hemgång kl 01 :D Håller fan inte längre nu för tiden. Cykla gjorde vi, varför cyklar vi alltid dit? Jag cyklar fan aldrig annars.. I fredags insåg jag dock vad lustigt det är att cykla när man är full, brum brum..

I lördags skulle vi åka till Orsa och kolla på dragrace, men när vi kom till Rättvik fick vi veta att dom ställt in pga regn.. Så tjenade lite på Rikards föräldrar som var i Rättvik på trav så tog vi lite roligare vägar hem. När vi kom hem var det bara att slänga sig i duschen och sen segla ut till Hammarby till en av Rikards vänner och stressdricka lite grann och vara sociala. Runt 00.00 tog vi en taxi hem och åt en pizza sen gick vi hem.

I söndags väckte Tommy oss och ville låna Tyson Lee till Åmot, så det fick han göra.. Då bestämde vi oss för att prova på Orsa en gång till, så vi gjorde oss iordning och började brassa iväg dit. Stannade och åt på Lappens. Då kom vi ända fram, 20 spänn parkering och 80kr inträde / person.. Efter ungefär en halvtimme började det småregna, så det blev lite avvaktning på vädret, sen började det regna lite mer så vi förstod att det inte var någon idé att vänta mer för banan hade blivit så blöt ändå tänkte vi.Men vi fick se lite iallafall och det var ju trevligt efter sisådär en 30 mils bilåkande.. haha. Dom hade dock kört igång igen lite senare på em / kvällningen men men..

På väg hem hamnade vi på villovägar, nämnligen i Orsa Björnpark, helt impulsivt sådär. Var där i 1½ timme och tittade på alla fina djuuuur... Vargar, björnar, tigrar, isbjörnar :) myspys.. Något som däremot INTE var mysigt var att det var grusväg och typ bara uppförsbackar eftersom det ligger 'i ett berg' och eftersom det var oplanerat hade jag så klart skor med klack. INTE SKÖNT. Kände varenda liten sten tränga in i foten, och det var inga små stenar heller.

Sen åkte vi hem, stannade i Rättvik och åt mat sen raka vägen hem. Hämtade Tyson Lee och sen var det kväller.. Tror inte vi gjorde något avancerat efter det.


Imorse gick jag upp och hjälpte mamma & Anders och kasta massa skit ur mammas lägenhet.. bubba bubba.. efter det åkte jag och Rikard till valbo en sväng och tittade på mobiler för hans gått sönder. Sen åkte vi tillbaka till Sandviken och hämtade Ford Sierrén Sören Persson och åkte in till Gävle och besiktade honom, på vägen hem stannade vi i valbo och köpte en mobil åt hjärtat.

Jaa sen gick Rikard och gymmade och jag började städa, skurade badrummet och diverse annat.. Blev en helt okej städning idag och det är såååå skönt när det är fräscht och mysigt. När jag torkade golven och Rikard diskade så ringde hans telefon och någon ville köpa hans cross så det var bara att åka ut till Jäderfors och visa upp den och sälja den.

Sålde även min dubbelsäng idag, dom hämtar den på onsdag. Rikards säng är lite mindre och passar bättre i vårat lilla sovrum + att min var säljbar och inte hans ;) haha.

Nu är det bara MYS resten av 'kvällen', klockan var visst fan efter 23 såg jag nu.. ih..


Imorgon ska vi åka och köpa en gaderob till sovrummet på Ikea.



PUSS O KRAAM

























lite pics.

lite pics som utlovat.. Tvingade Rikard att följa med mig upp på vinden så jag fick hämta minneskortläsaren så kunde jag ta nått kort med digikameran. hihihhh. Glömde berätta att jag klippt mig och färgat håret nu också, nothing fancy.. Topparna och färgat bort utväxten bara fan ;) Jag & Rikard ska börja sola konturnerligt snart, ser ut som ett jävla lik. Har även gått upp 1,5kg !!! Måste gå ner typ 5,5kg nu ja :S herrejössemig. Hur ska jag klara det? Vet ju att det bara är boobjävlarna det försvinner från också och inte magen!!!!! Men Rikard tycker om mig som jag är och tur är väl de ;)


Liten kille i sin säng




Barbordet i v-rummet




keeerlek.


keeerlek.


keeerlek.



Miikal.



finaste Tyson Lee

Vad ska man säga?

Har inte skrivit på år och dar, för jag orkar inte. har inte tid. och i tangenten på bärbara datorn är ett arsel..

öhm.. vad ska jag säga. Jag är sambo, med min älskling Rikard. klet klet kärlek på honom. Tyson börjar bli stor, 6 månader snart.. Rumsrenheten börjar ta sig, ingen olycka än så länge inne idag (peppar peppar 25min kvar på dagen).

Idag är Mikal här, hemma och hälsar på från Ludvika.. Så idag har vi varit ner på ETC och tränat, eller ja, Micke & Rikard tränade och jag tittade på. Har nyss sett en film, men nu tittar dom på nå jefla tjohejsan som jag inte vill titta på så nördar lite vid datorn istället.

I helgen är det midsommar, på lördagen ska vi troligtvis ut till en av Rikards vänner i Hammarby men har ingen aning om vad vi ska göra på fredagen, förslag någon?


Vad har hänt annars.. vi har målat om i vardagsrummet, kastat min fula soffa och flyttat hit lite av Rikards möbler istället.. Vi har fortfarande hallen kvar att måla, suck.. Ser förjävligt ut ärligt talat. (blir galen på i-tangenten snart).

annars flyter allt på, känner att jag har allt jag vill ha. det enda vi behöver just nu i princip som är viktigt är väl en till gaderob i sovrummet. Ingen har flyttat in hos mig förut och fattade inte förren nu vad i helvete med saker jag har och hur jävla stökigt det faktiskt blir. Gaderoberna ser ut som kaos, ingen idé att försöka vika in nått utan kastar in allt där det får plats.

Har städat en del idag och rensat lite, kört upp massa saker på vinden. Tjockat upp min gamla tjock-tv och tv-bänk som mamma ska få eftersom vi har platt-tv nu. Vi ska köpa en ny större tv och ha i vardagsrummet så ska vi sätta in den andra i sovrummet som "film tv". mysipysigt.

En del soffor har vi tittat på också, divansoffor i alla dess former. Har varit på Mio, Tigrens (vilket sunkställe), Olles möbler & Lindholms. Jag blev ganska bra kär i en soffa på Lindholms men vi har bestämt oss för att vänta lite iallafall eftersom soffan vi har nu duger bara fint tills vidare.

Är även på jakt efter en till laptop, någon som vet om någon!? Billig och bra som fan ;) Haha. Den här fick så mycket slipdamm i sig när vi rustade vardagsrummet så den är halvt kaputt.. jävla i-tangenten tar döden på mig. höhö.



jahaaa... och roligt väder har det varit på sistone.. eller hur. Men får hoppas att allt skit kommer nu så blir det fint i Juli & Augusti. Snart fyller man ju år, suck.. Inte ens en månad kvar. Får bara ångest när jag fyller år, börjar bara böla av besvikelse :D hahaha. Men Rikard har surrat något om att åka över till Eckerö på lördagen då, (fyller på en söndag) så får väl se vad det blir av allt. Fyller ju inget speciellt men lite roligt ska man väl få ha :D


Var ju på kryssning här för ett tag sen också, det var kuuuuul men jag blev ju asfull som ett cp och fick ramla ner till hytten, spy som en gris och däckade. Då var kl 00.00. Har inte ett minne av hur jag tog mig ner i hytten, bra jobbat Frida :P Men kl 4 blev jag väckt av Angelica med upphittad grabb så det blev efterfest, folk kom och gick. själv satt man på sin sängplats och garvade som fan åt Norrköpingsborna. SÅ JÄVLA SKÖNT FOLK. Saknaaaa!!!

Nä det var kul som fan, konstant full hela helgen i princip för när man kom hem så var det ju cruising, såatteh.. Och älskling hade en överraskning åt mig när jag kom hem, han hade köpt en bia-bädd åt Tyson :D Så nu är det slut med att vara i soffa och säng, soffan är han jätte duktig att inte vara i men han brukar komma uppkrypandes i sängen ibland på nätterna och det är okej så länge han ligger i fotändan. Liten kille behöver ju massa kärlek och närhet :D


Här om dagen var vi och handlade upp en tusenlapp på City Gross i Gävle, bra affär tycker jag!! Massa billigt kött. Blev en del lövbiff och fläskkotletter och annat. Synd att dom inte har märken som Eldorado och sånt bara för vissa varor är jag inte så kräsen på och då är billigare bättre. Tror inte dom har några egna varor? Vad jag vet.

I lördags var vi hem till Fredrik i Hamrånge och drack lite och grillade, vi åkte hem tidigt. Vi var dom enda så drack också så kände oss lite missanpassade men trodde liksom det skulle vara fler som gjorde det menmen :P

Imorgon ska vi hjälpa mamma slänga lite skit innan hon flyttar till sin nya lägenhet på stan.


Näää jag ska väl ta och sätta mig med grabbarna och kolla på den här skitfilmen dom kollar på ;) slänger in lite bilder sen, Tyson har käkat upp datakabeln till våra telefoner, hundfan :P




puss och godnatt på er. har ni tur så skriver jag igen snart :)

RSS 2.0