Onsdag 08.11.26

Tänkte bjuda på en liten snabb uppdatering. Ingenting speciellt har hänt sen jag kom hem från Sthlm.. Har äntligen fått tag i en mattebok så nu fattas det bara 3 böcker. One step at the time.

Beställde nya linser idag, skönt. 4 förpackningar. Borde räcka hundra år för mig. SKÖNT!
Imorgon ska jag till ungdomsmottningen under dropin och hämta ut nytt recept för ppiller, SKÖNT!
Så jävla skönt när man har sånt där ur världen så det är inte klokt.

Idag blev tapetserarna klar hos morsan, dom har tapetserat om i hallen och köket. 2 dagar tog det bara, snabbt det. Förarbetet tog typ 1 dag, spackel och sånt och sen tapetserade dom idag + målade många lister, badrumsdörren och runt köksluckorna. Snabb som Sören!

Efter det städade jag å morsan lite grann, plockade och dammsög och torkade golven. Skönt!
Har tvättat åt Fredrik idag, men det är klart nu. SKÖNT!

Massa skönt .. skönt skönt skönt. Ligger i soffan och tittar lite på tv och äter ostkrokar och njuter litegrann för omväxlingsskull..

Jaja det var väl det ! Hoppas jag får flytta in i min lägenhet snart. Längtar!


Saker jag behöver:
Dammsugare
Vardagsrumsbord
Tvbänk
Barbord
Bestick
Glas
Micro
Kaffebryggare

Nån som har nått till övers ? :P

KRAM!

Shopping i storstan!

2 snygga glas jag 'lånat' från hotellet till mitt vitrinskåp




En påse te från Lagerhaus. Samlar på fina tepåsar som luktar gott och har fina ord på :) 39kr



2 vinglas från Lagerhaus till vitrinskåpet. 39kr/styck


2st martiniglas från Lagerhaus till vitrinskåpet. 39kr/styck


Lite drinkpinnar från Lagerhaus. 39kr


1 litet ljus som luktar lakrits från Lagerhaus. 6kr


Några av de handdukar jag 'lånat' från hotellet



Massa mått från Lagerhaus. 15kr



2 blommor och 2 krukor från Lagerhaus. 19kr/styck för krukorna och 49kr/styck för blommorna.




Ja det var lite sånt jag fick med mig hem från sthlm :)

Stockholmsweekend.

Nu är man hemma från stockholm! Åkte till Gävle i torsdags, sov hos Mr X och sen åkte vi till Stockholm på fredagen och kom hem idag (Söndag). Så ska försöka summera vårat lilla äventyr.


I Torsdags kom först Josephine hit och klippte mig, nu ser jag lite mindre ut som en fågelskrämma! Tack vännen. Sen kl 20.00 kom Mr X och hämtade mig och vi åkte hem till honom.  Handlade lite och gjorde jätte gott marinerad fläskfilé och klyftpotatis. Drack något glas vin och tog det lugnt.

På Fredagen var det till att dra sig upp ganska tidigt, ställa bort bilen över helgen och packa lite åt Mr X. Tåget till Stockholm gick 13.06, köpte med oss lite mackor som vi mumsade på på tåget. Var gaaalet trött och faktiskt lite bakfull, Tania är ett väldigt farligt gott vin.

Anlände till Stockholm C runt 14.30 och då var det bara att ramla iväg till Tuben och åka till Östermalm. Försökte klura ut vilket håll vi skulle gå åt för att komma till hotellet och insåg snart att det var ungefär 10m från tunnelbanan till hotellet.

In på hotellet och checkade in, fick våra rumsnycklar. Stoor suck när vi fick veta att vi skulle bo i källaren, rum nr 1 närmare bestämt. En fördel var dock att vi bodde granne med bastun och hade typ inga andra grannar överhuvudtaget (Full volym på tvn). Men det var ett litet rum, med en liten tv och ganska gammelmodigt inrett och vi hade ingen balkong.. Insåg ganska snart att vi fått det kassaste rummet på hotellet, men det gjorde inte så mycket för vi hade ju varandra så vi var faktiskt glada ändå! Vi kollade på tv en stund och sov litegrann, sen gick vi upp och skulle äta kvällsbuffé men det var någon konstig kycklingpytt så vi bestämde oss för att gå till en restaurang i närheten som vi sett istället som hette Ciao Ciao men det var fullsmockat där så vi tog en liten promenad och letade efter andra ställen. 

Gick och gick och gick, var fullproppat med folk överallt. Hittade massa knepiga japan & thai ställen men var inte så sugen på det, till slut hamnade vi nere på Stureplan och gick runt där ett tag, bestämde oss för att gå tillbaka till en kinarestaurang som vi sett på vägen men när vi gick tillbaka så tog vi en annan väg och då hittade vi en jätte mysig restaurang som vi bestämde oss för att gå in på. Var rätt mycket folk men vi fick plats, tuuusan vilket liv det var! Alla pratade högt och stojade och hade sig, fick nästan panik ett tag av ljudnivån. Beställde en varsin pizza och dryck, vin till mig och öl till Mr X :) 

Sen gick vi tillbaka till hotellet och myste ner oss i sängen och tittade på tv och sen sov vi. 

På lördagen hade vi klockan på 09.00, gick upp och åt lite frukostbuffé och sen gick vi ner på rummet igen ett tag och vilade. Senare på dagen tog vi en promenad på Östermalm & Stureplan, gick in i svindyra affärer och kollade på fina prylar. Bland annat en soffa för 68.000:- och en taklampa för 55.000:-, yeah! :) Efter dom affärerna känns ingenting dyrt här hemma. 

Vi hamnade i en butik som heter Lagerhouse och vi blev blixtförälskade båda två i denna butik. Dom hade så mycket fina, roliga och underbara prylar till superbra priser. Mr X köpte några ljus och en fin stenplatta som dom skulle stå på och jag köpte några drinkpinnar och ett litet ljus som luktade lakrits. 

Sen gick vi iväg och hittade på en kinarestaurang som hette Abardeen, var en jätte mysig restaurang och maten var supergod ! Blev lite gott vin till det, kinarestauranger verkar alltid ha så gott vin. Mums! Åt och blev nöjd och sen gick vi förbi Seven Eleven och köpte lite godis och chips och sen tillbaka till hotellet, vilade en liten stund och drack lite whiskey och vin sen tog vi en dusch och vilade en stund till (haha) sen gick vi upp till kvällsbuffén och tryckte i Mr X ÄNNU mer mat. Jag älskar när han äter, det är det bästa jag vet.  

Sen är jag lite osäker på vad vi gjorde, men har en känning av att vi säkert gick ner på rummet och vilade lite till. haha. Klockan 20.00 hade vi bokat relaxen 1,5 timme så köpte med lite vin och öl ner dit så njöt vi ett tag men Mr X skulle brassa på så jävligt så gick knappt att vara i bastun. haha. Var dålig lyx för man kunde sitta i bastun och kolla på platt-tvn samtidigt :) Sen tog vi en snabb skön dusch, gick tillbaka till rummet och kollade på Svensson Svensson och sen runt 22.00 eller så gick vi upp till baren.. Jag tog ett glas vin och Mr X tog en mumsig liten whiskey. Var så dåligt med folk så runt 00.00 eller så så gick vi ner på rummet igen och somnade ganska fort.

Idag (Söndag) hade vi klockan på 09.00 igen, kollade hur mycket pengar jag hade på kontot och sen gick upp vi och käkade lite frukostbuffé. Ramlade ner på rummet igen och packade ihop våra prylar och städade iordning lite sen checkade vi ut och siktade på att gå tillbaka till Lagerhouse och handla lite innan vi skulle åka in till city. Tyvärr så öppnade inte dom förren 12.00 och det var svinkallt ute, letade upp ett mcdonalds och Mr X tog en kaffe och en paj så satt vi där tills dom öppnade sen gick vi dit och shoppade loss! Köpte massa fina grejer men skriver mer om det sen. 

Sen tog vi tunnelbanan in till City och letade upp Max vid NK, gick in där och käkade lite, satt och pratade ett tag och sen gick vi till NK och kikade lite där.. Tog oss sen till tågstationen då vårat tåg gick 16.00, letade på vartifrån vårat tåg skulle gå sen yrade vi runt där inne och letade efter en toalett. 

Åkte x2000 hem och det var bekvämt som fan, vi sov typ hela vägen hem. Sen är det väl inte mycket mer än så! Vi har haft skitkul, trevligt, mysigt, underbart.. Har varit den bästa helgen på länge spec eftersom vi hade mobilerna avstängda båda två, HATAR när folk ska ringa hela tiden.


Bjuder på lite bilder! Hörs :)


Kina-restaurangen



Mr X i Relaxen


Mr X i bastun


Restaurangen/baren på hotellet.


Tomten hälsar på på NK.


Hotellrummet.


Hotellrummet med mini-tvn.



Mr X på hotellrummet.


Jag utanför Seven Eleven.

Tisdag 08.11.18

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Dax att summera helgen tyckerja!

I fredags var det partyy, på lite impuls sådär. Förfestade lite på eos och sen bar det iväg till Kharma. Det var en underbart trevlig och rolig kväll med underbara människor. Riktigt roligt var det! Runt 01.30 fick jag dock nog, och började ensam vandra hemåt bland fylleångorna. Vinglade troligtvis över hela vägen, ungefär så full var jag. Kom hem till slut, la mig och sov på köksgolvet en stund. Förflyttade mig sedan till toalettgolvet, skönt. Sen landade jag i sängen och där fick jag hicka, låg och hickade ett tag.. sen somnade jag. Stort tack till alla sötnosar - Brorsan, Öhrman, Babben, Amelie, Josephine och diverse annat folk som säkert också förgyllde kvällen.

Lördagen skulle jag ha Emilia, vaknade i skaplig tid och tyckte inte jag kände mig så seg men efter jag varit vaken en stund kom det. Flera liter vatten, alvedon, frisk luft och en stund i soffan fick bli min räddning. När morsan slutade jobba hade hon lite grejer för sig så blev lite stressigt eftersom vi skulle hämta Em, vi åkte och hämtade henne runt 16 iallafall och snabbtänka som vi var allihopa så var det kanske inte världens bästa idé att Veronica bara satt henne i bilen och vi åkte. Hon grääät så mycket. Hon blev väl livrädd stackarn och förstod inte vad som hände. Tänkte att det skulle bli bättre när vi kom hem för då skulle vi lägga oss i sängen med lite välling och sova en stund, men icke sa nicke. Efter 1½ timme åkte mamma och hämtade Veronica så hon fick komma, Em blev lugn på en gång. Hon saknade henne sååå mycket.. Vi var rätt så dumma som inte tänkte lite längre, Veronica skulle antingen följt med hit en stund först eller att vi hade varit där en stund innan vi åkte. Då hade det nog gått mycket bättre.. Men Em & Veronica kommer sova massvis hos mig så fort jag har flyttat, vi ska ha så mysigt :)

Veronica tog med sig Em hem och sötast hade somnat så skönt, underbart..

Jag gjorde ingenting speciellt ett tag och sen gick jag hem till Öhrman och satt mig en stund med brorsan, han å Babben. Tog 2 glas vin och surrade lite, Kicki kom förbi och sen gick jag hem runt 23.30 och mös med mig själv.

Söndag, sov ganska länge. När jag vaknade så tog jag det lugnt en stund och sen packade jag min hink med disktrasa, sopsäck, rengöringsmedel, svinto och såpa. Sen vandrade jag hem till Öhrman, jag han å brorsan började sanera lägenheten som det varit konstant fest i hela helgen. Fifaaan :) En jävligt stor sopsäck med skit blev det. Allt från ölburkar till pizzakartonger till öllådor. Brorsan diskade och jag torkade av och plockade, sen dammsög jag och torkade golven medans grabbarna gick iväg med lite sopor. Sen tog vi all Öhrmans jävla tvätt, vilket var ungefär lika mycket tvätt som en barnfamilj med 10 ungar skulle ha, hem till mig och jag började tvätta. tvättatvättatvätta. Hur kan en människa ha så mycket kläder? va? öhrman? svara :P Idag blev jag iallafall klar med all tvätt, puh..

Idag måndag, när jag vaknade så smsade jag Maria och frågade om jag kunde komma och ta en titt på lägenheten. En timme senare åkte jag och mamma dit och tog en snabbkik, åååh så fin den var ju! :) Perfekt. underbart. löövley. Fina nya golv, världens finaste (och stööörsta) öppna spis i vardagsrummet. Jag är så extremt supernöjd och nu längtar jag verkligen, dessa 2 veckor får gå fort som Sören nu! Efter vi varit där så åkte vi på coop och jag skickade iväg ett paket, sen åkte vi till Maxi så jag fick köpa en ny brunkräm, skulle prova en färg ur en testflaska och lyckades spruta brunkräm över halva golvet och min väska. Extremt klyftigt :) hahah! Och sexigt.

Sen åkte jag hem, gjorde inget vettigt, tog en dusch och donade lite. Kokade lite makaroner och sen runt 20.00 eller så så kom Mr så jag matade i honom lite mat - makaroner och baconsås. Sen la vi oss på sängen, och där låg vi och pratade tills han åkte hem för ganska precis 1 timme sen nu. (kl är 01.30 nu) och nu sitter jag här och bloggar! haha. intressant va?

Det är väl dags att sova snart, ska upp imorgon och gå på studiebesök på Biblioteket, obligatorisk grej i min Svenskakurs. Lika bra att få det överstökat så slipper jag göra det i början av nästa år.

torsdag ska jag sova hos Mr X för på fredag åker vi till stockholm :) Kommer hem på söndag igen. Kommer vara onåbar på mobilen, vi har bestämt oss för att inte bli störda. Vi får väl se, vi kanske får abstinens så åker dom på :) Haha. Man har ju så svårt för att ha mobilen avstängd ifall det skulle hända något, men inte så kul att sitta och fingra på mobilen hela helgen heller. Ska ta vara på varje sekund.


Nej nu tackar jag för mig! Godnatt :)


Jag och brorsan tittar kärleksfullt på varandra.


Fredag 08.11.14

Hej people. Dax för en update. Har väl hänt så jävla mycket sen jag skrev sist precis.. Får hem kontraktet på lägenheten snart! wee. Bara att signa och se sig själv som en stolt ägare till en egen lägenhet för första gången. Men jag måste säga att jag hatar att sova ensam på nätterna, hatar det. Jag har fruktansvärt ont i hela kroppen också, värdelöst.

Imorgon ska jag ha Em :) Hon ska sova med mig. Vi ska myyyysa så mycket så mamma Veronica får sova litegrann.
Mys pyys!


Jag har en soffa & en säng nu iallafall. Tack kära ni <3 Det är guld värt.


Nu behöver jag bara

~ Bestick
~ Kaffebryggare
~ Vardagsrumsbord
~ Tvmöbel
~ Litet köksbord (barbord)
~ och annat smått å gott.


7 dagar kvar.



Tisdag 08.11.11

Hmm nu har jag inte skrivit på länge. Har inte haft någon ro till att göra det, men jag ska försöka nu!
Jag har fruktansvärt ont i mitt ena ben, känns som att jag en propp i det. Kan ha att göra med att jag aldrig rör på mig nu för tiden. Går bara och väntar på att saker ska hända, Stockholm & lägenheten och allting.

Skrev klart min första uppsats för Engelskan i förrgår, tänkte lämna in den igår på engelskakursen. Men jag trodde att jag börjar 13.00 men ungefär runt 11.00 såg jag att det var ju från 08.00 jag skulle vara där ;) haha. Är lagomt förvirrad för tillfället.. Så jäkla mycket papper och tider och jävelskap. Helt yr är jag.. Jag åkte upp dit iallafall och letade på min engelskalärare och gav henne min uppsats och bad så mycket om ursäkt för att jag är kanske mest yr i hela världen.
 
Ska försöka komma ihåg att åka dit på fredag.. haha. DÅ är det kl 13.00 iaf :P

Idag måste jag fan börja på mitt fördjupningsarbete för Samhällskunskapen, ska skriva en fördjupning om Vietnamkriget på ungefär 15 sidor. Weee? Jag som älskar krig och sånt :P haha. Ska försöka komma igång med det iallafall.. Ska även göra ett fördjupningsarbete på Svenskan och jag tänker använda samma arbete till båda kurserna. Måste försöka baka ihop dom på något vis för jag orkar fan inte göra 2 st.

Efter jag varit på CVL igår så åkte jag och mamma till Dollar, jag köpte lite block och stiftpennor och sånt som är bra att ha. Sen åkte vi på Willys och handlade lite. Åkte hem och insåg försökte hjälpa brorsan att hitta en grej i hans rum, utan framgång. Han tror att jag snor allting av han! :P elakt. När vi var där inne och rotade iallafall så såg brorsan att det stod polis och ambulans utanför, och vi har vetat över helgen att en av våra grannar inte mått så bra. Så brorsan gick ner och kollade och frågade männen där inne hur det var med honom och dom sa att det inte var så bra och att dom väntade på läkare. Då förstod vi att det var för att dom behövde någon som kunde dödsförklara honom. Efter ett tag åkte ambulansen och likbilen kom. Kändes skitläbbigt.. Men vi gissar på att det måste ha varit hjärtat. Han mådde inte så bra.

Sen gjorde vi inte så mycket, åt lite mat och kollade lite på tv och så.

Imorgonkväll ska jag åka och kika lite på min lägenhet iallafall. 10 dagar kvar till Sthlm nu och Mr X. Fick hem tågbiljetterna igår också.


Mjaaa.. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva nu. Blev ju rätt mycket skrivet ändå.



Jag har ont i kroppen och jag vill träna!!! Drömde värsta sjuka drömmen inatt, men fan va häftig den var. hähä

Lördag 08.11.08

Idag har jag vaknat, klivit upp.. Muppat lite. Städat lite. Tagit en dusch. Bilen har blivit lagad idag så Mr X ska hämta den senare.

Stockholmsweekend är bokad, 21 November - 23 November (Fre-Sön).
Tågbiljetter är bokade. Allt är betalat och alldeles klockrent.


Har lilla älsklingen här idag, hon har sån energi så jag blir fruktansvärt avundsjuk. runt runt runt skuttar hon.
Och hon är SÅ smart. Jag förstår inte hur man som 3 år kan vara så smart, duktig, omtänksam, snäll, förstående, rolig, öm och alldeles underbar och vacker. Det är ett mysterium vart du kom ifrån älskling.


Faster älskar dig.






Längtar tills jag flyttar nu.. Mitt alldeles egna lilla bo och krypin.

aah shit, jag har 2 uppsatser jag ska skriva varav en är på Engelska och ska vara klar på måndag! Örska?
Bara jag sätter igång så går det väl fort men man ska ha ro med det också.. Det löser sig det löser sig.
Sista minuten brukar funka bra för mig.


Bara för Mr X


 

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen


Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer 

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa


Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar


Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?


Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört  


Lördag 08.11.08

När jag blir grå, när jag faller - orkar du för två?
När idag blir igår, kommer Du att älska mig ändå?

En gammal sång får en helt ny text en äcklig röst som billig sex  & Jag har inga vänner kvar. Visst är livet underbart?

När jag blir grå, när jag faller - orkar du för två?
När idag blir igår, kommer Du att älska mig ändå?

Det spelar ingen roll om Du håller mig hårt. Ingen kommer att minnas om 100 år. Jag är rädd att man glömmer, glömmer allt som vi glömde att vi älskade varandra.

Håll ut, jag behöver dig. Stå ut med mig, jag behöver dig. Stå ut med mig, jag behöver dig.




13 dagar kvar.

Illegal 08.11.06

Who would have thought that you could hurt me
the way you've done it?
So deliberate, so determined

Since you have been gone
I bite my nails for days and hours
and question my own questions on and on

So tell me now, tell me now
Why you're so far away
When I'm still so close

You don't even know the meaning of the words I'm sorry
You said you would love me until you die
And as far as I know you're still alive
Baby

You don't even know the meaning of the words I'm sorry
I'm starting to believe
it should be illegal to deceive a woman's heart

I tried so hard to be attentive
To all you wanted, always supportive, always patient
What did I do wrong?
I'm wondering for days and hours
is it here, it isn't here, where you belong

But you don't even know the meaning of the words I'm sorry
You said you would love me until you die
And as far as I know you're still alive




Torsdag 08.11.06

åh hej å hå! Just nu sitter jag hos min syster. Det är roligt här! Har mejlat lite med Ferenc på Wellington hotellet i Stockholm, jag tror vi kan bli goda vänner jag och Ferenc :) Hahah! Om det finns rum ledigt så blir det nog stockholm 21-23 November.

08.00 hade man klockan på imorse, somnade väl ungefär runt 04.00 inatt. Var jävligt seg i säng och när jag väl la mig kunde jag tammefan inte somna.

10.00 var man på CVL imorse, först introkurs i Engelska, sen Matte. 1 timmes paus sen var det Svenska och nu sitter jag hos syster igen och väntar på att klockan ska  bli 16.00 för då ska jag ha Samhällskunskap och SEN ska jag hem och SOVA! Fast jag kommer troligtvis inte sova, jag tänkte sova nu emellan när jag har 2 timmars paus också men nu sitter jag ju här och muppar loss.


Fryser gör jag också, det finns ju tammefan badkar här. Ska jag bada, rota i lådorna eller rensa ut allt godis eller göra en stor jävla röra i köket? hahaha jag skooojjar syster ;)


Nu går jag och gör nånting annat.


" Du ska veta att jag inte gillar dig speciellt mycket för tillfället iallafall."

Onsdag 08.11.05

Idag är det onsdag och det mesta har redan hunnit krångla hittils fast jag vaknade för knappt en timme sen.
Imorgon ska jag vara på CVL hela dagen, hoppas det är lika fint väder imorgon som det är idag när jag måste cykla.

Idag kanske den av bilarna som Mr X ska ha blir klar, jävla krångel med den jäveln också. Folk är inte så fruktansvärt hjälpsamma här i världen.

Har försökt boka stockholmsresan igen också men sidan krånglar ju loss på mig så nu har jag fått maila för andra gången. Tror inte jag gör så mycket mer om dagarna än sitter och mailar och mailar och mailar om saker till folk.
Ett sånt jobb skulle jag vilja ha, support kanske?


Fick hem ett par snygga jeans som jag köpt på tradera idag. Först när jag tittade på dom så tänkte jag "Dom där lär jag ju SÄKERT få igen i midjan. jooooo eller huuur".. Men efter ett tag bestämde jag mig för att prova dom iallafall med risken för att känna mig som en jävla valross.. Men dom passade! Wohoo! Passade perfekt. Fick kämpa lite för att få igen dom men det gick iallafall :D


Såhär ser dom ut




Dom är supersköna och härligt låga.

Hur mycket jag köpte dom för? Well.. 1kr + frakt. Totalt 45kr.
Sug på den ni :D


Hur lägger man upp youtube videos och sånt här?
Nån som kan dela med sig av koderna?


pussokram!

Natten 08.11.05

Ännu en dag har gått. Har väl inte så mycket roligt att skriva för det har verkligen inte hänt något roligt idag.
Jag har kollat lite på Gossip Girl och One Tree Hill. Spelat lite Ludo i vanlig ordning. Pillat lite med traderauktioner.


Skriver något roligare imorgon..



KÖÖÖÖP!

http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=flickebarn

finfina priser.

Måndag 08.11.03

Idag är det måndag.. Vardagar är det bästa jag vet nu för tiden. På vardagar får man paket och brev, man kan göra ärenden, fixa och dona med saker. Inte så värst långt kvar nu tills jag får flytta, weho :) Igår kom Mr X med min säng, vi stängde in oss för en stund och bara var vi två medans timmarna bokstavligen flög iväg. Sen åkte vi och lämnade sängen i Veronicas förråd, woho :) Så nu står den bara där och väntar på att få komma hem till min nya lägenhet sen.

Tack för allt du ger mig, Mr X.


Idag har jag fått ett par skor som jag köpt på tradera. Tänkte att dom kunde vara jävligt snygga till jeans.


Såhär ser dom ut



Jag gillar dom :)


Sen har jag också hämtat ut liveit.se resan idag. Jag längtar!
Jag hoppas vi kan åka snart.
Varför ska pengar komma ivägen för allting jämt?


Man fick värdebeviset och infon i en jätte fin 'liveit box'
Lite liten bild men det var det enda som fanns. Jätte mysigt iallafall :)
Det kommer bli den bästa helgen någonsin.






Skriver säkert mer senare eller så.


puss och kram

Söndag 08.11.02

Idag är det söndag, äntligen vardag igen imorgon. Jag är lite småkonstig, men helger ger mig ångest. Sovit rätt så hyfsat, vaknade en gång och trodde hon var mitt i natten men den var iallafall 07.20. Jag är tacksam för alla timmar jag får sova utan att vakna. Så nu är man vaken, väntar på att Mr X ska vakna och att klockan ska gå lite så man får nya sängen. Ska ställa den i Veronicas förråd tills jag får tillgång till nya lägenheten. Tack du :)


Såg en underbar film här om dagen som heter "Imagine me and you".. Idag ska jag nog kika på "Over her dead body" med Eva Longoria Parker.


Nä jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu. Jag har fortfarande sjukt ont i ryggen.



pussokram.

Lördag 08.11.01

Så idag är det lördag och jag tar det bara lugnt. Har fruktansvärt ont i ryggen och nacken, skulle betala vad som helst för en kvarts massage.

Inatt har jag faktiskt sovit ganska okej, somnade kanske runt 02.30 och sov nästan till 12.00, tror inte jag vaknat en enda gång. Fruktansvärt skönt. Snön ligger kvar på backen och jag antar att det fortfarande är fruktansvär halt ute. Jag är så enormt tacksam över att jag fick skjuts till CVL igår och slapp cykla i 'snöstormen'.

Så det är första november idag, dagarna närmar sig till jag flyttar. Längtar otroligt mycket efter att få börja fixa i min nya lägenhet. Lite närmare helgen i stockholm nu också, längtar!

Igår gjorde jag någonting som jag skäms otroligt över, jag har härdat. Jag åt på mcdonalds :/ haha.
Hört ordspråket "Once you go black you never go back" ? Mja. Jag har levt på Max i 1 år och skulle aldrig få för mig att stoppa Mcdonalds i min mage, men jag var sååå fruktansvärt hungrig och sugen på strips. Så jag gjorde det :O
Ångest..


Jag vill börja träna igen nu! Men vet inte när jag ska ha tid och råd, tid har jag väl men jag har ingen ro att göra det.
Känner hur mina muskler försvinner och det är värdelööst. Saknar att hänga på Kolo också men blir ju inte av när jag inte tränar.



Gammal bild. Fusktränar lite bröst hemma.





En arm. Och jag är pinsamt förälskad i min lilla bröstmuskel.





Måste komma igång igen snart.. Mååste.. Jag saknar det så mycket. Men vet inte vilket gym jag ska börja på, om jag ska ta parkbadet eller inte.



Jaha. Vad ska man säga mer då? Kanske ger mig med det här för en stund. Kanske skriver något senare.. Men nu ska jag titta på lite serier - Greys Anatomy, Gossip Girl & Californication :) Underbart!





Puss och kram!!

RSS 2.0