En av alla dom.

Jag är en av alla dom som håller käft och går förbi i mataffären, om jag kan.. Jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar. Jag är en av alla dom som kan gå vilse, när som helst, om jag behagar se tiden an. Jag är en av alla dom som skrivit ner sin hemlighet för många gånger. Minst hundra gånger om. Jag är en av alla dom som drabbas, då och då, av nåt jag vill förklara. Jag är en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom.

Men ibland så är jag fast. Kan Du känna likadant? Att allt man gör är bara plast och faktiskt föga intressant. Och ibland är allting kaos, och jag blir mörkrädd mitt på dan. Ibland behöver jag en paus och är du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan. Jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden. Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden. Vad gör man då? Jag är en av alla dom som ser nåt svårt i dessa jämngrå vinterdagar.
Är du en av alla dom som vill försvinna, när det känns som mörkret klagar, så är vi två.

Jag är en av alla dom som tagit lycka, i sinom tid, för givet, sen jag var barn. Jag är en av alla dom som varit barn, men sen glömt bort den färdigheten. Jag är en av alla dom som skyller sina sorger på den här planeten, och den här stan...

Vi borde inte sitta här och dricka öl varenda kväll.  Vi borde göra nånting bra, men det är ingen som har lust. Vi borde inte sitta här och glo på TV varje natt. Man blir ju knäpp. Vi borde dra. Men det är ingen som har lust. Vi var naiva, glada barn, tills vuxenlivet hann ifatt. Nu är vi barnen av idag, och dessa barn har ingen lust.

För det är ångest, tvång och höstsäsong, och ekonomisk undergång. Varje hinder är så tåligt och robust; så det är ingen som har lust. Man kan också acceptera lite slött att man är pank, och sen helt sonika ge upp. Men det är ingen som har lust.

Det är pina, pest och skit härnäst. Djävulen har firmafest. En hela ångest utspädd i vår must; så det är ingen som har lust. Det ljusnar över stan igen. Över krogen, över ångesten. Låtom oss fröjdas i ungdomens vår Nej, det är ingen som har lust.

Stor eller liten? Trasig eller hel? Blev du stärkt av allt eller sårad och öm? Vad blir rätt och vad blir fel? När släpper man en dröm?




All about us

Okej jag försöker väl skriva ett litet inlägg iallafall då.


Jag älskar sommaren, jag älskar min hund, jag älskar min familj, jag älskar spotify.

Jag vill grilla, lyssna på fruktansvärt bra musik, umgås med mina underbara vänner & familj, dricka omåttliga mängder alkohol, äta massor med god mat, ha bättre kondition så jag kan springa mer med T.L.




Nobody wanna see us together, but it dont matter no, 'cause I got you.


Det är väl ingen som lyssnar på folks youtube klipp som dom lägger upp,
det gör iaf inte jag. Men den här låten är så underbar.



RSS 2.0