Skurar bort ångesten..

Idag kommer jag skriva ett väldigt långt, innehållslöst inlägg. Så ni vet ! Idag har jag varit i full gång i TOLV timmar utan att knappt sitta ner - har inte tittat på tv, inte suttit vid datorn.

Ja nu sitter man här, klockan är 23.58 i detta nu och jag är helt slut i ryggen och fötterna..


Dagen började med att jag vaknade och låg i sängen och funderade på hurvida jag skulle kliva upp och göra detta till 'första dagen på resten av mitt liv', smsade lite med mamma och fick klartecken, idag var den dagen!

Gick upp och försökte vakna till liv, sen runt 12 så åkte vi in till Ikea och handlade lite.

Saker som fick följa med hem från Ikea: 
En hylla till badrummet (har redan 2 såna men dom sitter ovanför badkaret)
2 hundmatskålar.
2 skärbrädor.
1 täcke.
1 sopkorg.

Sedan vart det tillbaka till Sandviken och till ÖB.

Saker som fick följa med hem från ÖB:
Golvmopp set
Såpa
Disktrasor
Sinkplopp (som var fel såklart)
3 tennisbollar åt Säpo
Potatisskalare

Sen sprang jag in på Coop och postade ett paket. Yes!
Sen blev det dollarstore.

Saker som fick följa med hem från dollar:
Leksaker åt knissarna
80 bajspåsar åt Säpo
Toalettpapper
Tops

sen åkte vi hem till mig så jag fick springa upp med alla kassar och hämta en massa tvätt, sen åkte vi hem till mammis.
Tvättade 3 maskiner och blev bjuden på lasagne. mumsiigt !

Sen åkte vi till coop och handlade.

Saker som fick följa med hem från coop:
1 cola light
1 paket cigaretter
1 påse chips
4 kexchoklad
1 leverpastej

Var även in på jysk en sväng och tittade om dom hade skumgummimadrasser (ja såna där oldschool) eller spjälsängsmadrasser.. men icke.. ska ju designa Säpos säng myself :)

Sen åkte vi till H-Hills en sväng så mamma fick springa in och pussa på Alicia för hon hade lite pyssel åt henne :)

Efter det åkte vi runt och försökte hitta en bankautomat som ville funka  för vi tänkte sola (varken coops eller björksätra mitt hade lust med det).. Men fick ut pengar vid Sandvik iallafall. Sen åkte vi hem till mig och lämnade av all tvätt osv.
Åkte sedan hem till min syster för att hämta Allies bilbarnstol, blev kvar där en stund och när det var dax att fortsätta dagen var klockan redan 20.40 så vi struntade i att sola idag.

Åkte hem och började dona, packa upp alla kassar osv.. Borrade upp min nya hylla, tar ungefär 2sek att borra ett hål i dom här väggarna eftersom det är lättbetong som typ vittrat sönder efter alla dessa 100 år dom funnits där. Så det tar bara inte 2sek att borra hålet, det blir ett SÅNT HÄR stort hål också. Saker man sätter upp på väggarna här får man fint lämna kvar när man flyttar liksom så får vederbörande som flyttar in efter bestämma själv om dom vill plocka ner skiten och få stora hål i väggen (alternativt spackla igen och måla om hela skiten).

Satt upp hyllan iallafall ovanför toalettstolen och sen diskade jag, plockade lite, hängde upp all blöttvätt och hängde in allt torrt. Vid det här laget var det alldeles för sent för att dammsuga vilket gav mig smått ångest, ville verkligen få allt gjort idag.. Men jag drog fram skurhinken och gjorde ordentligt såpavatten och började skura runt iallafall. Kallade det 'skura bort min ångest'.

Efter att jag skurat i princip varenda del av lägenheten mittemellan, och tagit uti med badkaret och handfatet och toalettstolen (och insett att jag MÅSTE sluta spy ner toalettstolen när jag är full.. ursäkta om någon blev illamående nu men vafan) så var jag i princip klar.. Då var det dax att rensa bort en massa skit under vardagsrumsbordet, byta ut alla värmeljus mot fina nya och sedan bädda rent i sängen. Och sen var klockan nästan tolv på kvällen.

12 jävla timmar har jag varit i full gång i princip utan paus, mina fötter och min rygg vill döda mig. Funderar starkt på hur man skulle överleva en 12timmarshelg om man verkligen inte tycker om sitt jobb.

Imorgon när jag vaknar blir det till att dammsuga och torka golven.. Just nu ska jag sitta här när klockan är nästan halv ett och njuta av ett kallt glas vin som jag belönat mig själv med! Och självklart lyssna på All American Rejects - It ends tonight.

Undra hur jag ska roa mig själv imorgon? I'll figure something out..



OVER AND OUT! Sa ju att det var ett tråkigt innehållslöst inlägg..


Gosar med mitt hjärta.. Jag älskar dig Chifen.


En ny hylla

It ends tonight.


Running up that hill.

Igår måndag - Stressade konstant hela dagen från det jag vaknat (och jag vaknade sent, för sån är jag men ska sluta med det, men jag är liksom som mest effektivast på kvällen). Igår var jag och Allie på badhuset och lekte en massa, åkte kanor och guppade i vågorna :) massa mys. Tror vi åkte gula kanan typ 3 gånger och varje gång slog jag i mitt huvud i Alicias huvud när vi kom ner. hahaha. En gång hamnade hon under vattnet när vi kom ner (i typ 2sek) fast hon hanterade det bra. Det gick galet mycket fortare med en extra 15kg i knät än vad det gör när man åker ensam kan jag säga! Flög nästan runt där inne. hahaha. Sen byggde vi upp en taktik iallafall som gick ut på att Alicia skulle hålla ut armarna hela tiden vi åkte så att jag kunde få bra tag under hennes armar när det var dax att hamna i vattnet så jag kunde lyfta upp henne över mig så att hon inte skulle hamna under vattnet. Hon är så förbannat jävla söt i armkuddar och simbrillor :D hahaha! Sanslöst.. Aja det var massa roligt iallafall :) Sen gick vi och duschade av henne, tvätta håret och så torkade jag henne torr och satt på henne badrocken så satt hon och mös i omklädningsrummet medans jag bytte om :) Hon kan prata den lilla! Alla blir så imponerad när dom hör på henne. Borstade håret och satt upp en fin svans ( så söööt) och sen gick vi ut till kafeterian och beställde Chicken Romana och så åt vi en massa, sen blev det glass och en liten godispåse som hon fick ta med sig hem :) Som hon tappade bort sen? Tror ja :) I bilen kanske. Malin skrev senare och berättade att hon hade däckat direkt när hon kom hem nästan :)

Efter att Alicia var avlämnad hemma så var det bara att rusa hem, kasta på sig gymkläder för sen kom Mr X och vi skulle åka och träna lite. Blev inte så mycket träna, var så jävla mycket folk och Mr X mådde inte riktigt bra. Men har iallafall lite träningsvärk i bröstet idag trots att jag knappt gjorde något överhuvudtaget. Sen åkte vi hem och jag dammsög av lite i vardagsrummet, kastade in Mr X i en dusch medans jag diskade och sen åkte han och köpte pizza åt oss medans jag tog en dusch. SEN satt jag mig ner för första gången på ungefär hela dagen. Vi tittade massa på tv och bara var typ.

Idag - Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls överhuvudtaget, jag har inte mått bra för fem öre.. Känner mig som ett totalt psykfall ibland. Får lust att bara lägga mig i fosterställning och gråta blod. Mår man dåligt över en sak så mår man snart dåligt över precis ALLT. Har typ bara legat i morgonrock på soffan hela dagen och tyckt synd om mig själv. problemproblemproblem.

För ett tag sen klädde jag iallafall på mig, sen hämtade mamma mig och skjutsade mig till ICA så jag fick handla lite. Köpte en påse hundmat åt Säpo (samma som dom som har honom nu använder, vill inte byta så han blir dålig i magen). Blev väl typ det vanliga - cola, cigaretter, Härliga Hund (en tidning), bröd, frukt, vaniljglass. Och nu ska jag bara slappa och ta det lugnt. VILL åka till Ikea och handla en massa.. Mest till Säpo, dom hade mycket billiga grejer där. Hundskålar och bajspåsar osv. roligtroligt. Ikea rockar.



Jag undrar - Vart får alla andra pengar ifrån? Dvs dom som inte har något jobb. Ni kanske har a-kassa iof men, det är väl inte så extremt mycket det heller? Jag tänker på att jag har snart bott i min nya lägenhet i 2 månader och jag har ju CSN då men jag har t.ex inte råd att köpa en platt-tv eller ett snyggt barbord (jag håller på att få spunk på att inte ha något bord i köket och får inte plats med ett vanligt köksbord). Alla andra har stora feta skitsnygga soffor och platt-tv och fasen vet allt. Känns som att alla andra handlar precis hela tiden?! Hur lyckas ni? haha. För är man arbetslös osv kan man ju inte ta saker på avbetalning heller :P I wanna know! Är det pappa-betalar eller? hahaha. För det är ju inte så lätt att spara undan pengar heller om man skrapar botten varje månad redan efter man betalat alla räkningar. Ja ja :) Eller så är det bara jag som prioriterar annat! Som Säpo :) Vill verkligen ha ett extrajobb nu medans jag pluggar.



Adjöööken! jagälskardigochhatardigpåsammagång.



Säpo


Hate.

It  breaks my heart, to know the eyes that stares at me aren't honest.
It breaks my heart, to know the words you speak to me aren't honest.
Can I every truly forgive you? Can I ever truly believe you?

I hate you, you know it hate you.
Tell all your lies, I hate you.. I fucking hate you.

How can you look into my eyes and tell me lie after lie after lie after lie ?


You broke my heart.



Vafan!

Jag bloggar mer nu för tiden än vad jag gjort någonsin tror jag, ändå har mina besökssiffror sjunkit drastiskt!
Tycker ni inte om att läsa om Säpo eller? :P

Igårkväll efter jag hade gjort lite allt möligt typ ätit leverpastejsmackor och tittat lite på tv och så bestämde jag mig för att det var dax för ett väldigt varmt bad så iförd ansiktsmask och med ett kallt glas vin i handen sjönk jag ner i ett varmt bad och njööt. Klev sedan upp och myste i soffan ett tag. Sen kom Linda & Ronja hit :D Var roligt ! Mysigt att se en hund springa omkring här hemma. Sen satt vi i soffan och pratade till 06.00 imorse :O haha. Väääldigt mycket gamla, smått otrevliga, minnen ;) haha. Jag minns sånt som inte Linda kommer ihåg och hon minns allt som inte jag kommer ihåg :P

Imorse var det meningen att jag skulle ta med Allie till badhuset, men vädret var för vrångt. Var så jäkla kallt uppe och jag var rätt trött så jag gick och la mig i sängen en stund igen och värmde mig.

Nu har jag ganska nyligen solat idag igen, 20min.. Snart kanske man inte ser ut som ett pekka längre. Fick ju ingen chans att kanske träffa på Mr B idag då, sorgligt.. fuckfuckfuckfuck. Hatar mig själv. Men nu börjar min mage bli brun iallafall, alltid nått :P

Kanske har fått min soffa såld nu också, var en som var intresserad och typ kunde hämta den på momangen. Så jag har dammsugit ur den osv. Gjort den redo för skeppning. Värsta sorgligt känns det! Jag vet att alla tycker att det är apful men jag har liksom blivit mer och mer fäst vid den. hahaha. Jag tycker nästan den är fin ;) Vill nästan inte göra mig av med den men.. Sofforna går inte ihop med varandra osv. snyft snyft.. Ska köpa en fotölj till svarta soffan istället. (Är den svart eller grå? Q? Jag tycker den är svart. Kanske lite nött så den blivit grå. hahaha.)


aah har inte så mer att säga just nu.


Hööööörs.




"Går och självdör"

Ja idag har minst sagt varit en väldigt intressant dag.. Började med att vakna imorse, sen bestämde jag mig för att sova lite till. Sköönt.

Sen hämtade mamma mig och vi åkte till ICA och handlade lite grejs åt mamma, mm, och vad gör jag då? Skulle gå och packa varorna vid kassan och ramlar rakt in i Mr B. Helt oberedd, står jag där i mina träningsbrallor, äckligt uppsatt hår, osminkad och blek. JA MEN HEJJA. Jag minns inte ens vad jag sa, typ babblade som en jävla dåre och blev helt illröd i hela ansiktet och sen smet jag typ därifrån. Jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Jag hade ångest i hundra år efteråt och får lite ångest när jag tänker på det nu också. fanfanfanfanfanfan. Ska aldrig mer gå ut osminkad!! Såg ju ut som ett jävla PEKKA. åååh lort..

aja trots ångest och damp och att jag gjort bort mig på fler sätt än bara ett.. så åkte vi runt lite grann och shoppade lite.

Shoppat till mig själv:
- Hårfärg
- Toalettpapper
- Bröd
- Pålägg
- Smör
- Cola
- Fiskpinnar
- Mjölk
- Ostkrokar
- Chips
- Toalettrengöring
- Ny dammsugare ( woho min första riktigt nya dammsugare )
- 3 liter Chill Out
- 1 flaska av nånting annat vin som jag tänkte prova på.

Roliga prylar va? Haha.

Shoppat till Säpo:
- 1 koppel
- 1 halsband
- Matskål
- Klotång
- Leksak
- Hur mycket gotta som helst, olika ben och grejer samt lite 'träningsgodis'.
- En våg (en vanlig människovåg, men den är till för att jag ska kunna kolla hur mkt han väger och inte till mig själv haha)


Sen åkte jag hem och betalade alla räkningar. JÄTTE ROLIGT. Speciellt när man hade 2 elräkningar på totalt 1400:- .. Mmmm mysigt i kassan :) Nu är man en fattiglus igen. Jag fattar inte, hur mycket betalar alla andra på sina gym/badkort egentligen ? Jag betalar 299kr/mån typ men har för mig att alla andra sagt att dom betalar 200kr? :P

Har även solat nu ikväll, SÅ skönt. Blev en hela 20min. Vill verkligen få lite färg nu, ser ut som en albino.

Hmm vad har jag mer gjort? Jag har färgat håret.. Nothing fancy, började ju se flint ut när det blonda började kika fram.
Har städat av lite och skurat toalettstolen. Jätteskoj.. Och just nu sitter jag här med en handduk på huvudet och försöker knäcka ryggen. Stå böjd över ett badkar och skölja ur håret när man har cpont i svanken är jätte roligt. NOT.

Men nu ska jag väl ta och sätta igång med lite grejer.. diska av det lilla som ligger i köket och dammsuga.

Imorgon ska jag och lilldonnan på badhuset och plaska, gosgos. Jag är skitdåligt på att släppa loss i vatten för jag vill liksom inte bli blöt :S haha. Jag har inget barnasinne kvar alls vad gäller badhus osv mera, jag vill helst bara sitta i en bubbelpool och se snygg ut men :D HAHA. Imorgon ska jag försöka tillåta mig själv att blöta håret lite iallafall, vi får se ;) haha.  Hoppas Mr B är där, så jag kan försöka släta över mitt cpstörda beteende idag. (fanfanfanfanfanfan)


Godernatt :O




Fy satan vad underbar du är.

HAHA Säpos ägare skickade nya bilder på honom till mig idag. Kolla in tjockisen!! Han är inte blyg han eller! :D haha.
Titta råttsvansen ;) hahaha. Du är det finaste som finns!








Liten blir stor.

Ja ni folk, idag blev man gammal som gatan! För idag har nämnligen tanten för första gången i hela sitt liv tecknat en hemförsäkring.  För endast 57kr/mån kan man få en hemförsäkring, varför har ingen sagt det tidigare? Det täcker ju det mesta iallafall, bättre än att inte ha någon alls liksom! När jag bodde i Gävle hade vi aldrig någon hemförsäkring, allt sånt fick Mr X sköta och det verkade vara så krångligt tyckte jag.. Men nu vet jag att det bara krävs 1 knapptryck så är man försäkrad på direkten :P

Jag har även tittat på försäkringar till Säpo idag på Agria, jag hade hört att Länsförsäkringar ska vara billigare men när jag gick in hos dom så såg jag att det är ju Agrias försäkringar dom har :)
Nu kan jag inte Säpos chipnummer så får vänta med att teckna försäkring tills jag har honom här i famnen men jag bestämde mig för att det får bli en Agria Plus försäkring och även "Agira Trygghet".

Agria Extra Plus
Utöver veterinärvård till följd av skada eller sjukdom ersätter Agria Extra Plus:

    • Receptföreskrivna läkemedel upp till 800 kronor per självriskperiod
    • Sjukgymnastik och simning vid vissa diagnoser, upp till 6 000 kronor
    • MR- och CT-undersökningar
    • Plastikoperationer av medicinska skäl
    • Kataraktoperationer
    • Tandvård och bettfel (ej tandsten)
    • Behandling av tumörsjukdomar med kemoterapi eller strålning
    • Behandling av alla ledsjukdomar om hunden försäkrats före fyra månader
    • Höftledsimplantat
    • Resor till specialist med remiss
    • Avlivning och kremering

Agria Trygghet
Agria Trygghet träder i kraft om du blir så sjuk eller skadad att du inte kan ta hand om din hund. Den erätter kostnader för inackordering på auktoriserat hundpensionat eller hos privatperson.

Försäkringen ersätter även bitskador som din hund orsakar på annan hund eller katt och som inte täcks av det skadade djurets egen försäkring eller din hemförsäkring.

Dessutom ersätter Agria Trygghet avbeställningskostnader om du blir tvungen att avboka privat resa till följd av att din hund blir sjuk eller skadad.


Allt detta för 261kr/månaden.. Vilket iof är dyrare än min hemförsäkring men ;) haha. Han får den bästa försäkringen dom hade att erbjuda, just för att skulle han få cancer eller någon ledsjukdom så vill jag kunna springa med honom till djurkliniken direkt och inte behöva tänka på något annat. Veta att försäkringen täcker allting.
Bara det bästa åt mitt hjärta.





Många har sagt - "Du kommer aldrig kunna gå ut på krogen"
Svar till det: Jag har bott i Gävle hela 2008, jag har kanske varit ut på krogen EN gång under det året. Att gå på krogen är inte så överdrivet spännande för mig, om ni bara visste vad jag gjort dom senaste 8 åren kanske ni skulle förstå. Missförstå mig inte, alkohol är jätte roligt och att umgås med vännerna också, visst visst.. Men det är inte det jag sätter i första hand. (Alkohol alltså, vännerna är så klart fina). Och skulle jag vilja gå ut någon gång så kanske det finns någon som har lust att vara barnvakt? Lika som människor som har barn får göra. Det handlar om att göra ett val.
Att prioritera som alla ständigt tjatar om.

Många har sagt - "Du kommer inte kunna vara ute i sommar"
Svar till det: Dit jag går - dit går Säpo. Säpo kan vara med mig överallt, på stan, i parken. Det enda han inte kan göra är att följa med till badstränder så som Hedåsen. Jag återgår till 2008, jag SÅG inte ens en strand under hela förra sommaren. Jag badade inte EN enda gång. Däremot var jag väldigt mycket i Boulogerskogen. Skulle jag vilja åka till en strand eller bada så har jag 2 alternativ: 1 - Man får åka nånstans där Säpo är välkommen helt enkelt. 2 - Kanske någon kan vara barnvakt 1 gång.

Många har sagt - "Vad händer om du får jobb?"
Svar till det: Som det ser ut just nu så studerar jag fram till Juni, då kan jag antingen välja på att fortsätta studera eller söka jobb (eller söka jobb medans jag studerar). När jag studerar har jag 4 kurstillfällen i veckan, varje kurstillfälle är på 1 timme och jag bor 2 minuters gång ifrån skolan. Detta innebär att jag är borta endast 4tim/veckan HÖGST då man inte behöver gå på kurserna varje vecka. Så vad gör jag om jag får jobb? Ja, eftersom jag har ett barn så får jag göra det alla andra som har barn gör - dagis.  

Många har sagt - "Du är omogen, onödig och barnslig"
Svar till det: Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det om jag ska vara ärlig, det känns som att.. ja.. jag försöker göra det som känns bäst för mig och mitt eget liv. Jag vet inte vad jag kan säga mycket mer än så, det är jätte jobbigt att ni känner så, men ni kan antingen stötta mig och försöka förstå även om det är svårt för er eller så hamnar vi i den här situationen där jag inte kan prata med er, inte kan berätta saker för er och vi kan inte umgås helt enkelt. Självklart förväntar jag mig inte någon som helst hjälp från er, varken med barnvakt eller annat. Det här är ett val som jag gör, ingen annan.

Sen får jag inte glömma det allra viktigaste - ni som varit fantastiskt underbara och stöttande. För det är ett stort beslut, och det förändrar hela livet. Och det är det jag vill. Jag är inte intresserad av att springa ute på krogen, härja omkring och ha folk hemma varje dag eller springa runt med massa grabbar. Vakna bakfull och ha ångest eller sitta ensam hemma på kvällarna och må dåligt. Jag vill ha ett stabilt liv, med fokus på dom rätta sakerna. Och det kanske låter egoistiskt av mig - men jag behöver Säpo. Jag behöver en anledning att kliva upp om dagarna, en anledning till att orka fortsätta kämpa när saker känns skit. Någon som håller mig sällskap helt enkelt, någon med ovillkorslös kärlek. Och det är Säpo.

En hund är ingen leksak. En hund är en del av familjen. Min familj som jag skapar för mig själv just nu.




Dagens nyhet: Säpo blev avmaskad idag :)



En video som jag vill att ni ska titta på.


Valentine.

Är det någon som har en bra idé på alla hjärtans dag middag? Någon supergod maträtt och någon efterrätt?
Gärna kött :)







My sweet child.

Hittade en sån underbar video idag på en "Blue American Staff", den heter blue pga färgen. Är det inte det underbaraste?
Kan kolla på denna video och om och om igen.





Jag mår inte alls bra idag. Någon som sitter tungt över bröstet. Kan knappt andas.
ångest ångest ångest ångest.
Ensamhet.

My love.

Idag mailade Säpos ägare mig med lite bilder på den sista hannen (Säpo).. Så jag tänkte dela med mig av en sockersöt bild på honom.




Säpo till vänster :)


Säpo till höger :)



Säpo i mitten :)

petpet.

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Us against the world.

Ibland kan man känna sig lite ensam i världen, när jag var yngre berättade jag precis ALLT som pågick i mitt liv för Veronica ;) haha. Varenda litet steg man tog, precis allting man gjorde. Nu för tiden känns det enklare att bara hålla allting för sig själv nästan, speciellt när man lever lite tumult som jag gör just nu. Mestadels känslomässigt. Pendlar mellan trygghet och panik hela dagarna.

Jag har sett hur många av mina vänner blivit gravida och fått barn, och hur det har påverkat dom och deras liv. Vilken kontrast det är på livet dom lever idag och det livet dom hade förut. Det är så underbart att se er och prata med er.
Båda ni 2 flickor och pojken som jag spenderat större delen av mitt liv med. Det är ju er jag har växt upp med :)

När folk frågar mig "När ska du skaffa jobb, hus och barn då?" känner jag hur hjärnan exploderar på mig.. Och jag känner att kom igen, jag blir 21, jag har precis separerat och gått igenom den värsta tiden i mitt hittils, jag har precis flyttat ensam för första gången, och jag försöker studera. Jag antar att jag inte kommit så långt som alla andra kanske har.

Ibland när man sitter i sin grop (som man antingen grävt åt sig själv eller så har nån annan puttit i en) så känner man att man måste hitta en ljuspunkt i sitt liv för att kunna ta sig upp igen. Något som motiverar en, ger en kärlek, som ger en lust att kliva upp på morgonen. För många av mina vänner har deras barn gjort detta för dom, det vet jag. Ni har funnit en sån underbar anledning till att fortsätta kämpa, älska, gå upp på morgonen och se fram emot morgondagen.
Och jag är fruktansvärt avundsjuka på er.

Man kan säga vad man vill om mig.. men faktum är att ingen vet vem jag är längre. Inte ens jag vet det.
Är jag rolig och fri? Eller ensam och patetisk? Är jag omogen och rastlös? eller bara trött?

Vem har rätt att döma?

Har ni någonsin haft ett liv där varenda val du gör för din skull, inte behagar andra? Och eftersom dina val, som du gör, inte behagar andra så har du ingen att vara glad tillsammans med så pass att du får leta support hos totala främlingar?

Jag känner att hela världen skriker i mina öron att jag ska växa upp, skärpa till mig, sluta vara så förbannat löjlig.
Jag känner mig ganska vuxen, jag har haft 8 år av känslomässigt och personligt gödhet. Skärpa till mig? Exakt hur ska jag skärpa till mig? Ska jag sluta göra korkade idiotiska felaktiga val? Dvs, ska jag sluta tänka och känna själv och överlämna mig själv åt någon som kan bestämma och göra bättre val åt mig?

Jag tycker det är sorgligt, att folk kan tro som dom gör. Men det bevisar bara hur lite människor som borde känna mig faktiskt inte gör det. Vilka val gjorde du när du var 20-21? Gjorde du någonsin något fel? Lärde du dig av dina misstag?

Jag tänker inte lära mig av andras misstag. Jag tänker lära mig av mina egna. Jag tänker leva mitt liv på det sättet som jag vill, och jag tänker göra detta utan att på något sätt såra andra eller inte ta mitt eget ansvar.


Men om du någonsin behöver hjälp från någon - var beredd på att det är din själ och din rätt att tänka och tala för dig själv som du säljer. Gör du ett misstag, så vet dom att du kommer altid att göra fel. Passar det inte dom - så passar det inte dig.



"Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor. Jag vet att du sa fel, och hela stan vet om den känns det som, Du gick för långt och du är alltid deras fnask. Jag säger "Kom!" Allt är förlåtet, dom snackar bara strunt. Dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt! Du min ängel, här i livet får man sota för all skit som man har tyckt. Det gör dig matt, det gör dig arg, det gör dig nertryckt i två alldeles för grova skor, din mun ångar av rök. Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök. Kom, så ruttnar vi ihop på alla veta-bättre-typer som ska säga hur man gör för har man nån gång grävt en grop åt alla veta-bättre-typer får man jävlar ligga i och skämmas tills man dör. Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu. Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du vet hur det känns, det vet väl jag, jag har kännt dig, jag är van. Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd. Du gick för långt och du är alltid deras fnask, och han är glömd. Men låt dom älta, dividera om vikten i det där. Här får man aldrig göra fel, här får man aldrig göra om."

Du gör mig alltid så lycklig med dina ord.




Tänkte dela med mig av en liten film på mig och Säpo.
Med världens underbaraste låt :)


Var ska vi sova inatt?

 Idag bjuder jag bara på lite nya väldigt EGOOO bilder och så vidare!







Snipp Snipp.


Säpo.

Det verkar som att jag inte är den enda som blivit dålig på att blogga, jag tycker det står still för dom flesta just nu.
Så därför tänkte jag vara duktig och fin i kanten och skriva lite!

Men i ärlighetens namn har jag inte så fruktansvärt mycket att skriva, förutom att jag är inte är inne i en speciellt rolig period av mitt liv för tillfället. Det är ångest och panik dygnet runt.

Förbannat körigt med ekonomin, men nästa månad blir det bättre.. Det blir faktiskt så bra nästa månad att jag funderar på att investera i en vän, nämnligen en liten Säpo.. Säpo är 75% amstaff och 25% boxer och finns i Bollnäs och är leveransklar i slutet av Februari.

Efter att ha analyserat mig själv idag, och kommit fram till att jag är snart 21 år gammal, dumpad, arbetslös och allmänt patetisk och värdelös och efter att ha haft ångest och varit bitter över att   v a r e n d a  människa jag känner ha barn eller ska ha barn, eller har sina sambon och liv.. Att varför kan inte jag få skaffa en hund? Varför? Och alla skriker rakt ut "Men vet du hur mycket ansvar det är med en hund, du kommer inte kunna göra nånting, dom ska gå ut var 3e timme, du kommer aldrig kunna gå ut för du kan inte lämna hunden ensam, dom kostar pengar, du måste ha försäkring".

Till att börja med, om alla andra kan ha sina barn med knackig ekonomi osv, kan inte jag få ha en hund då? Är hundar mer krävande en än bebis? Tänk om jag också vill ha något? Om jag är vuxen, kan jag inte få göra som jag vill då? Om jag är singel, har min egen lägenhet, och inkomst på mitt eget vis, kan jag inte få lägga 200kr i månaden på Säpos försäkring och 500kr på hans mat i månaden - och i gengäld få en underbar vän? Utan att folk genast ska bara hoppa fram och vråla vad korkad jag är. Det är ju lätt för alla andra att säga, men tänk om jag vill ha Säpo då? Grattis till mig tycker jag. Det kanske kan få mig att sluta vara så fruktansvärt pojkvänsberoende, det kanske kan få mig att rycka upp mig lite mer när det inte bara är mig det handlar om.

Om alla andra får skaffa bebisar, får jag skaffa en hund då? Om någon berättar för dig att denna är gravid, säger du "Men hallå, en bebis tar en massa tid. Du måste byta blöja och ha koll på dom hela tiden. Du måste lära dom en massa saker för dom kan ingenting, och du måste uppfostra dom. Dom kostar högvis med pengar varje månad i blöjor och mat och leksaker och kläder ska dom ha också.. Hur ska du ha råd?" Säger ni så när någon ska ha barn?


Jag är med barn med Säpo!
Mitt barn, mitt liv, mitt val, min kärlek.


 




Vår sista dans.

Okej, jag vet och erkänner att jag är hemskt dålig på att blogga ibland. Men oftast beror det på att jag har ÅNGEST över något, och då pallar jag inte sitta och skriva saker för då måste jag tänka och då får jag ännu mer ångest :P
Så nu vet ni - tystnad = ångest :P

Man har kommit igång med träningen igen iallafall, jag och Josephine tränade i fredags och igår. Jag var lite halvfull (eller snarare aspackad) i lördags, men var relativt pigg på söndagen.. tillräckligt för att orka pallra mig upp och cykla till gymmet vid 13.00. Men jag var väl en del ur fokus, det mesta gick bara på ren rutin jag var inte riktigt närvarande i huvudet :P Sen cyklade jag hemåt, åkte förbi syrran en sväng och sen åkte jag hem och städade av lite. Resten av kvällen spenderades halvdöd i soffan, och när jag gick och la mig smsade jag med Jens - sen minns jag inget mer.
Vaknade runt 09.30 imorse och tittade på mobilen och insåg att jag hade däckat av mitt i ett pågående sms :P

Hade även fått sms av syrran som frågade om jag överlevt strömavbrottet? Tittade mig yrt omkring och insåg att väckarklockan blinkade. Jag har alltså sovit som en STOCK! Någon hade kunnat rånat mig och jag hade inte märkt nått, annars så brukar jag vakna varenda gång jag ska vända på mig. Som tur var så slapp jag iallafall vara med om att vakna och inse att det är kolsvart i hela lägenheten (mardröm mardröm mardröm).

Efter att ha pallrat mig upp ur sängen och insett att jag var relativt pigg för omväxlingsskull så åkte jag & mamma och uträttade lite grejer och sen åkte vi till Norrsätra. Blev äntligen att ta tag i kragen idag och tvätta Sören, invändigt och utvändigt.. Det behövde han verkligen. Göran fick sitta i mitt knä medans jag torkade av instrumentpanelen. gosgos Sören..

I övrigt har jag väl inte gjort så mycket idag.. Haft ångest för jag har verkligen velat tränat HELA dagen. Men eftersom Josephine tyckte att hon skulle få feber på gymmet igår ( och vägrar svara på mina sms, vafan då Bosse!!! ) och jag inte riktigt ville gymma ensam så blev det ingenting.. Försökte trösta mig med att jag faktiskt tränade igår, men jag är ganska besatt av saker jag bestämmer mig för och får då ångest när Måndag faktiskt är en träningsdag i min värld.

Eftersom mina träningsskor är gisslan hos mamma, och hon glömmer bort att ta med dom varje gång hon kommer hit och jag glömmer ta med dom varje gång jag är där så blir jag ganska less på mig själv.. Fotfästet är rätt viktigt i de flesta övningar, iallafall för mig..




När jag gör annat om dagarna än bloggar, då tänker jag faktiskt på att jag ska blogga.. Och jag ska skriva om både det enda och det andra, men vet ni vad jag gör nu? Istället för att skriva ett aplångt inlägg? Istället skriver jag upp dom här sakerna i anteckningar och kletar ut dom övriga dagar istället, när jag har dåligt med fantasi ;) haha.



Det som spelas mest just nu

Man fick tyvärr inte posta den videon (den enda som fanns) så ni får klicka på länken istället
Sidan kommer att öppnas i ett nytt fönster när ni klickar på den.

http://www.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6M



Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.
Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans.
Jag vet att jag måste ta steget, ur vår sista dans.
Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här
i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.
Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu.
Jag får för mig att jag kan vara kvar, men vet inte hur.
Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans.
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.
Älskling hör på..... Jag tar steget, ur vår sista dans......






Mumintroll.

Jag glömde skriva att vi sprang som två sagosmurfar på löpbanden också! Jag tror aldrig jag varit så sexig i hela mitt liv.
Så nu vet ni det också !





Chaos.

Åh hej och hå. Idag har jag varit rätt så lat.. Vaknade 10.00 imorse, jag måste ha sovit hela natten. Skönt. Gick upp och kikade lite tv och åt frukost. Sen hämtade mamma mig så åkte till Norrsätra och hämtade hem min cykel.
Sen blev det bara massa slapp och tv, 17.00 cyklade jag iväg till badhuset (fyfan va dålig kondis jag har) och väntade på Josephine. Köpte ett 1årskort gym/bad och sen när Josephine kom gick vi in och bytte om och tränade en sväng.

Vi kände mest på gymmet idag, kollade in maskinerna å det väldigt få antalet folk som var där. Tränade lite rygg, ben, bröst, biceps.. Ja lite allmänt sådär.

Sen gick vi ut och rökte, (eller jag rökte ska man väl säga), sen gick vi tillbaka och bytte om till badkläder och letade ivrigt efter en ledig bubbelpool men alla var totalt invaderade av heltidsturister. Så jag och Josephine åkte i forsen istället! hahahaa. Och sen åkte vi en gång i gula kanan ;) hahaha. Och när vi tittade sen så var en bubbelpool ledig, YES!
Vi bubblade ett tag och sen satt vi kursen mot bastun, satt där en stund och sen gick vi och klädde på oss.
Snygga som fan var vi ! Jag lyckades hålla mitt hår torrt under hela vistelsen.

Josephine gick till bussen och jag hoppa på cykeln och började trampa hemåt, åkte förbi Mias och sprang in där och beställde en pizza, kunde skrapa ihop exakt 55kr i plånboken. Sen satt jag pizzan på pakethållaren och trampade hemåt! Haha.

Nu ligger jag i soffan och är slut som artist.. Mätt och fruktansvärt trött.. Jag älskar såna här dagar.



kiss kiss bang bang.


Oh Yes.








Jag är frälst och dom små männen kommer och hämtar mig när som helst !
Puss och kram ! ;)

I wont crawl on my knees for you.

Idag har jag inte gjort mycket förutom insett att karlar är ganska äckliga och vidriga, och sexuellt umgänge är faktiskt också ganska vidrigt. Har även insett att speciellt svenskar, och då menar jag svenska grabbar, inte har en aning om vad ordet kärlek är. Har ni någon gång haft en pojkvän som sagt "Ja men vi får inte säga att vi älskar varandra för mycket för då tappar ordet sin betydelse" ? En fråga då till alla karlar som någon gång sagt såhär - jag tycker ni ska sluta påstå att ni älskar något eller någon överhuvudtaget, för ni har ingen aning om vad det innebär att älska någon. Jag kan säga JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG tills jag storknar och ramlar omkull och rakt in i nån kärring med rullator men det spelar inte fan någon roll om jag faktiskt inte GÖR det. Om jag inte älskar personen i hjärtat INNAN, och NÄR jag säger det. Om jag bara kan välja själv "nu älskar jag dig, nu älskar jag dig inte, nu älskar jag dig", ja.. då älskar jag inte dig.

Jag kan fan gå on and on and on i en evighet om det här men det tar jag tammefan imorgon, eller nått.


Har fet jävla ångest idag för att jag måste till CVL imorgon, men lika bra att få det överstökat. WOOOPHII!!

Nu tänker jag sova som en sagosmurf.




Would you notice, if I left you ?

Ja, folk. Tant är sjuk - som vanligt. Ont i tammefan hela kroppen, orkar inte röra mig en meter ens.. Värker överallt. Näsan börjar faktiskt bli bättre dock.

Idag blev jag utan tv igen.. Tillbaka till livet utan tv, woho! Ligger man och tittar på Hells Kitchen i sin egenhet och njuter nerbäddad under filten efter att fläskat i sig massa leverpastejsmackor så säger det bara SMACK så blir hela tvn kolsvart.. Jahapp.. Det var den dagen det.

Jag kan även berätta att jag hade väldigt svårt att somna igår kväll, bara låg och vred och vände på mig.. Funderade på att släcka lampan i sovrumsfönstret ifall det var den som störde mig men såhär är det - jag har varit enormt mörkrädd hela mitt liv, och jag har väldigt ofta panikmardömmar som i princip går ut på att jag ligger i sängen, det är kolsvart i hela lägenheten och jag försöker få på sänglampan men den funkar inte, ren och skär panik. Så jag tänkte såhär för mig själv, "Nä, jag låter fönsterlampan vara på, för jag får panik om jag vaknar och det är kolsvart och inga lampor fungerar".

Jag måste ha somnat utan att märka det själv, för jag vaknade ett tag senare och skulle titta hur mycket klockan var - då var min klockradio stendöd. Tittade ut i hallen, mot vardagsrummet, mot köket, mot badrummet, och insåg ganska snart att de lampor jag brukar ha tända dygnet runt i lägenheten var släckta. Kollade klockan på mobilen, 06.00 nånting. Funderade på att lägga mig och bara somna om, tänkte saker som 'strömavbrott', 'har dom slagit av min el? va?' .. Till slut kopplar det i mitt huvud att fönsterlampan lyser iallafall, i sovrummet. och jag ser ett litet sken från vardagsrummet och tar slutsatsen att datorn fortfarande rullar (min trogna vän).

Och det här skrämmer rent ut sagt ganska mycket skiten ur mig, jag är ensam och det är mörkt och jag är aprädd. Tar sats och springer förbi hallen och förbi köket och slänger ner mig i soffan framför datorn, sneglar in i köket och mår allmänt illa.. Im so scaaared för vad som finns i mörkret.

Och det är nu jag skiter på mig, för plötsligt hör jag RIIIIING .. Aah, RIIING hör jag.. Och jag tänker, 'plingade någon på dörren?' men insåg ganska snart att nej, min ringklocka låter inte så.. Och uppfattar ganska snart att det är min ÄGGKLOCKA som står inne på fläkten i köket. amagad nu dör jag på riktigt, greppar tag i mobilen, kryper upp i hörnet i soffan och tokringer mamma. Nästan grinar och ber henne komma hit och hjälpa mig. hahaha!

Så mamma letar på propp och skit, och åker hit. Ringde mig när hon stod utanför dörren, och jag vågade nästan inte gå förbi köket och hallen och låsa upp ytterdörren, kändes liksom som att någon i köket skulle dra tag i mig och slänga ner mig på golvet som ett rejält baksug i förbifarten sådär.

Jag lär ju låsa upp iallafall, så jag gör det.. Mitt proppskåp sitter typ uppe i himlen så vi hade skitsvårt att nå + att det inte stod på propparna vad som var till vad och vi kunde inte riktigt se vilken propp som hade gått.
Ringer mammas gubbe, han får komma och hjälpa. hahaha. Så han kommer och hjälper, och byter propp. Och så funkar lamporna igen :D Tadaaaa..

Kanske låter simpelt, men jag var faktiskt rädd, jag är sjukt mörkrädd speciellt när jag är ensam. Är fortfarande lite skraj om jag ska vara ärlig :D Haha.. Jaja..

NOG OM DET.



Titta jag är inte så hemsk som alla tror !



Besök lilla Amelie här vettja -
http://ameliegrym.blogg.se



Mja.. Jag har inte så mycket mer att säga än så. Bjuder på någon bild från fredagens bravader.


Jag, Ginny, Morgan & Öhrman. SKÅL!



Jag älskar mina pojkar, men att vara inklämd mellan
Fredrik 1 & Fredrik 2 här med en snuskig tunga i ansiktet, mja! :P


Jag & världens goaste Kalle :)



That's not my name.

Jag har insett värsta raketforskningsgrejen, så fort jag blir lite stressad blir jag HUNGRIG. Och jag är typ alltid stressad nu för tiden, på ett eller annat sätt, så jag är konstant hungrig. Så fort nånting känns jobbigt - HUNGRIG !


Jaja.. Nu ska jag göra nått. Bada kanske. Sen sova. Jobba imorgon.



JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRKYLD!




Framtiden är ljus.

2008 är över, slut. 2008 är nu det förflutna, något man bara kan blicka tillbaka på och minnas.. 2008 för mig var troligtvis det mest tumulta året i mitt liv hittils, på både gott och ont. Väldigt mycket lycka, ofattbart mycket gråt. Enorma sorger, nedslag, förluster. Skratt, kärlek, trygghet. Gjorde man något under 2008 som var värt något? Det kan jag inte påstå. Det enda 2008 gav mig var att jag hade konstant ont i hjärtat. Kärlek är livsfarligt.

Jag kan nog däremot våga mig på att påstå att jag lärt mig lite om mig själv, lärt mig lite mer om prioriteringar. Kanske växt lite mer som person, hittat mig själv litegrann.

En sak jag garanterat kan säga om 2008, är att jag troligtvis träffat dom absoluta underbaraste och finaste människorna
som finns.

4 Januari 2009, och jag vet äntligen vad jag vill. Jag vet vart jag vill komma, vad jag vill göra. 2008 om något lärde mig att 1 år är ingenting egentligen, det är bara 1 år av hela ditt liv. 2008 gjorde jag ingenting vettigt överhuvudtaget, ingenting som är värt något, inget som spelar någon större roll. 2009 ska bli det motsatta, 2009 ska bli allt. 2009 ska bli året då jag tog mig från ingenting och gav mig själv allt.

Ska nu citera lite sms jag skickade med en vän inatt;

- Vi kan antingen ruttna bort, tycka synd om oss själva och dränka alla våra sorger i alkohol eller så kan vi gå ut i världen, vidga våra vyer, och försöka hitta en mening med oss själva. Vi kan bli lyckliga, trivas i vårat egna sällskap, älska oss själva och få tillbaka glimten i ögat efter 2008. Bli någon vi kan vara stolt över, vara självständiga istället för ständigt beroende av någon annan. Sanningen som dom flesta av oss lärt oss vid det här laget är att ingen annan kommer göra oss lyckliga, vi måste göra oss själva lyckliga. Vi kan inte heller göra någon annan lycklig såvida vi inte ger oss själva den lyckan först. 2009 är året då vi börjar fundera på vad vi verkligen vill, och börjar ta lite ansvar för oss själva och livet som kommer. Att ägna 1 år till att göra sig själv lycklig, sätta sig själv i första hand, är ingenting. Jag spenderade hela förra året med att inte uppnå något överhuvudtaget förutom att jag utsatte mig själv för extrem smärta, och för vad? Varför? Hade jag inte kunnat spendera det året med att göra något betydligt mycket bättre?

Jag har varit en idiot, jag har låtit någon annan definerat vem jag är. Nu är det dax för mig att räta ut mig själv, nu kommer det inte finnas något över till någon annan för jag kommer ge hela mig och allt jag är - bara till mig själv. Kanske kommer jag någon gång i framtiden kunna dela med mig av mig själv igen, till någon annan. Men just nu, idag, i år, då sätter jag mig själv i första hand. Mina drömmar och mina behov ska få ta plats, och vi ska bli lyckliga.



Jag tror inte fullt ut på uttrycket 'Ensam är stark', jag tror att man definitivt ska kunna luta sig mot någon annan när det behövs, att man ska våga ta emot hjälp när man behöver det. Däremot säger jag såhär 'Ensam kan vara STARK!'. Många definierar nog ensamhet som svaghet, rädsla, bland många andra saker.  Jag tror att om det krävs att man är ensam, eller om man är 2, man kan vara lika stark ändå. Tror varken det behöver vara bättre eller sämre. Är man bland vänner behöver man aldrig vara ensam.


Låt aldrig din partner eller annan karaktär i ditt liv definera vem du är, eller dina mål och drömmar. Du kan uppnå precis vad du vill, jag har aldrig förstått dom orden förren nyligen.. Men jag tror att man måste börja med att bli bekväm med sig själv, och viktigaste av allt så måste man älska sig själv.



Det var allt från mig, tack :)

RSS 2.0