Would you notice, if I left you ?

Ja, folk. Tant är sjuk - som vanligt. Ont i tammefan hela kroppen, orkar inte röra mig en meter ens.. Värker överallt. Näsan börjar faktiskt bli bättre dock.

Idag blev jag utan tv igen.. Tillbaka till livet utan tv, woho! Ligger man och tittar på Hells Kitchen i sin egenhet och njuter nerbäddad under filten efter att fläskat i sig massa leverpastejsmackor så säger det bara SMACK så blir hela tvn kolsvart.. Jahapp.. Det var den dagen det.

Jag kan även berätta att jag hade väldigt svårt att somna igår kväll, bara låg och vred och vände på mig.. Funderade på att släcka lampan i sovrumsfönstret ifall det var den som störde mig men såhär är det - jag har varit enormt mörkrädd hela mitt liv, och jag har väldigt ofta panikmardömmar som i princip går ut på att jag ligger i sängen, det är kolsvart i hela lägenheten och jag försöker få på sänglampan men den funkar inte, ren och skär panik. Så jag tänkte såhär för mig själv, "Nä, jag låter fönsterlampan vara på, för jag får panik om jag vaknar och det är kolsvart och inga lampor fungerar".

Jag måste ha somnat utan att märka det själv, för jag vaknade ett tag senare och skulle titta hur mycket klockan var - då var min klockradio stendöd. Tittade ut i hallen, mot vardagsrummet, mot köket, mot badrummet, och insåg ganska snart att de lampor jag brukar ha tända dygnet runt i lägenheten var släckta. Kollade klockan på mobilen, 06.00 nånting. Funderade på att lägga mig och bara somna om, tänkte saker som 'strömavbrott', 'har dom slagit av min el? va?' .. Till slut kopplar det i mitt huvud att fönsterlampan lyser iallafall, i sovrummet. och jag ser ett litet sken från vardagsrummet och tar slutsatsen att datorn fortfarande rullar (min trogna vän).

Och det här skrämmer rent ut sagt ganska mycket skiten ur mig, jag är ensam och det är mörkt och jag är aprädd. Tar sats och springer förbi hallen och förbi köket och slänger ner mig i soffan framför datorn, sneglar in i köket och mår allmänt illa.. Im so scaaared för vad som finns i mörkret.

Och det är nu jag skiter på mig, för plötsligt hör jag RIIIIING .. Aah, RIIING hör jag.. Och jag tänker, 'plingade någon på dörren?' men insåg ganska snart att nej, min ringklocka låter inte så.. Och uppfattar ganska snart att det är min ÄGGKLOCKA som står inne på fläkten i köket. amagad nu dör jag på riktigt, greppar tag i mobilen, kryper upp i hörnet i soffan och tokringer mamma. Nästan grinar och ber henne komma hit och hjälpa mig. hahaha!

Så mamma letar på propp och skit, och åker hit. Ringde mig när hon stod utanför dörren, och jag vågade nästan inte gå förbi köket och hallen och låsa upp ytterdörren, kändes liksom som att någon i köket skulle dra tag i mig och slänga ner mig på golvet som ett rejält baksug i förbifarten sådär.

Jag lär ju låsa upp iallafall, så jag gör det.. Mitt proppskåp sitter typ uppe i himlen så vi hade skitsvårt att nå + att det inte stod på propparna vad som var till vad och vi kunde inte riktigt se vilken propp som hade gått.
Ringer mammas gubbe, han får komma och hjälpa. hahaha. Så han kommer och hjälper, och byter propp. Och så funkar lamporna igen :D Tadaaaa..

Kanske låter simpelt, men jag var faktiskt rädd, jag är sjukt mörkrädd speciellt när jag är ensam. Är fortfarande lite skraj om jag ska vara ärlig :D Haha.. Jaja..

NOG OM DET.



Titta jag är inte så hemsk som alla tror !



Besök lilla Amelie här vettja -
http://ameliegrym.blogg.se



Mja.. Jag har inte så mycket mer att säga än så. Bjuder på någon bild från fredagens bravader.


Jag, Ginny, Morgan & Öhrman. SKÅL!



Jag älskar mina pojkar, men att vara inklämd mellan
Fredrik 1 & Fredrik 2 här med en snuskig tunga i ansiktet, mja! :P


Jag & världens goaste Kalle :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha du är knäpp du Frida :)

2009-01-06 @ 17:02:23
URL: http://ameliegrym.blogg.se/
Postat av: Blogginnehavarn

Vad har jag gjort nurå :P

2009-01-06 @ 21:31:03
URL: http://makemeinsane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0