"Du är skitfull"

Dom sa så på Beck, spännande va..

Tänkte försöka skriva några rader såhär på kvällskvisten, även fast det är ASDRYGT när i:et är så segt att trycka ner, får halvt misshandla tangenten.


Vad gjorde vi i fredags då? Måste fundera.. ööhm.. Midsommar. Jooo vi var hemma hos Engblom, en annan blev klapprak som en skjuten häst som vanligt.. Pizza & hemgång kl 01 :D Håller fan inte längre nu för tiden. Cykla gjorde vi, varför cyklar vi alltid dit? Jag cyklar fan aldrig annars.. I fredags insåg jag dock vad lustigt det är att cykla när man är full, brum brum..

I lördags skulle vi åka till Orsa och kolla på dragrace, men när vi kom till Rättvik fick vi veta att dom ställt in pga regn.. Så tjenade lite på Rikards föräldrar som var i Rättvik på trav så tog vi lite roligare vägar hem. När vi kom hem var det bara att slänga sig i duschen och sen segla ut till Hammarby till en av Rikards vänner och stressdricka lite grann och vara sociala. Runt 00.00 tog vi en taxi hem och åt en pizza sen gick vi hem.

I söndags väckte Tommy oss och ville låna Tyson Lee till Åmot, så det fick han göra.. Då bestämde vi oss för att prova på Orsa en gång till, så vi gjorde oss iordning och började brassa iväg dit. Stannade och åt på Lappens. Då kom vi ända fram, 20 spänn parkering och 80kr inträde / person.. Efter ungefär en halvtimme började det småregna, så det blev lite avvaktning på vädret, sen började det regna lite mer så vi förstod att det inte var någon idé att vänta mer för banan hade blivit så blöt ändå tänkte vi.Men vi fick se lite iallafall och det var ju trevligt efter sisådär en 30 mils bilåkande.. haha. Dom hade dock kört igång igen lite senare på em / kvällningen men men..

På väg hem hamnade vi på villovägar, nämnligen i Orsa Björnpark, helt impulsivt sådär. Var där i 1½ timme och tittade på alla fina djuuuur... Vargar, björnar, tigrar, isbjörnar :) myspys.. Något som däremot INTE var mysigt var att det var grusväg och typ bara uppförsbackar eftersom det ligger 'i ett berg' och eftersom det var oplanerat hade jag så klart skor med klack. INTE SKÖNT. Kände varenda liten sten tränga in i foten, och det var inga små stenar heller.

Sen åkte vi hem, stannade i Rättvik och åt mat sen raka vägen hem. Hämtade Tyson Lee och sen var det kväller.. Tror inte vi gjorde något avancerat efter det.


Imorse gick jag upp och hjälpte mamma & Anders och kasta massa skit ur mammas lägenhet.. bubba bubba.. efter det åkte jag och Rikard till valbo en sväng och tittade på mobiler för hans gått sönder. Sen åkte vi tillbaka till Sandviken och hämtade Ford Sierrén Sören Persson och åkte in till Gävle och besiktade honom, på vägen hem stannade vi i valbo och köpte en mobil åt hjärtat.

Jaa sen gick Rikard och gymmade och jag började städa, skurade badrummet och diverse annat.. Blev en helt okej städning idag och det är såååå skönt när det är fräscht och mysigt. När jag torkade golven och Rikard diskade så ringde hans telefon och någon ville köpa hans cross så det var bara att åka ut till Jäderfors och visa upp den och sälja den.

Sålde även min dubbelsäng idag, dom hämtar den på onsdag. Rikards säng är lite mindre och passar bättre i vårat lilla sovrum + att min var säljbar och inte hans ;) haha.

Nu är det bara MYS resten av 'kvällen', klockan var visst fan efter 23 såg jag nu.. ih..


Imorgon ska vi åka och köpa en gaderob till sovrummet på Ikea.



PUSS O KRAAM

























Kommentarer
Postat av: Linda

tycker att du kan lägga ner din blogg :(

2009-07-14 @ 08:54:18
URL: http://lindizliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0