Jag vill..

verkligen åka till London över nyår! Hur häftigt skulle inte det vara? Dessutom är det inte speciellt dyrt. Synd bara att Rikard inte delar mina åsikter om hur härligt London är ;)

En annan sak jag vill göra är att ta en loppisdag och bara åka runt på massa loppisar! Nån som är på?



Åååh jag längtar tills Rikard kommer hem från jobbet. Tyson har varit SÅ jobbig idag, han har även skitit TUSEN gånger idag. Och druckit ovanligt mycket vatten. Vi har inte gjort något speciellt eftersom jag har varit pissdålig hela dagen, helt väck.. Undrar om Tyson är så dryg just nu för att han är hungrig, men han får inte äta efter kl 18 idag.. Han har stått och skällt på mig ganska mycket överlag idag, nu har jag skickat honom i säng så jag får vila huvudet lite. Nu ligger han i hallen utanför grinden och glor lite surt på mig.


Imorgon efter att vi har lämnat Tyson hos veterinären funderar vi på att åka till S-hus och låna lite nycklar till lediga lägenheter och åka runt och kika lite :) Jag längtar sååå tills vi kan flytta till hus. Om jag bara kunde hitta ett jäkla jobb nu då och börja med körkortet då så man kommer liiite närmare målet nu när jag är skuldfri snart. ( TÄNKA SIG !!! )



Nej fy.. Nu får Rikard komma hem :( Miss you booboo. Man har ju blivit lovad massage ikväll ;) haha.



haha kom på värsta grejen nu när jag skulle välja bild till detta inlägg.. Innan vi åkte till bulgarien köpte jag ett diadem på Glitter, som jag sedan i Bulgarien tappade i havet, och det försvann för alltid :P haha. Vi letade ganska mycket efter det i vattnet, men vattnet i bulgarien var inte speciellt klart, man såg inte botten. Troligtvis sjönk det och följde med underströmmarna någonstans, undrar vart det är idag ;) haha. Som tur är så gick det faktiskt att köpa diadem i bulgarien också! haha. Så jag köpte mitt nuvarande diadem för 4 leva (24kr) i ett stånd ;)



På det här kortet sitter vi uppe i baren i Eiffeltornet som dom hade nere vid stranden. Det var så himla fint.
I bakrunden ser man pariserhjulet (som vi absolut INTE åkte) och casinot :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0